Dr. Mark Trozzi

Pfizer-forsøg: Alle injicerede mødre mistede deres ufødte børn

Dokumenter fra Pfizer-forsøg afslører forsøg på at dække over 100% ufødte babyers død i de faktisk rapporterede resultater

Husk venligst vores indlæg af 23. november 2021 med titlen "FDA og Pfizer er et match skabt i helvede".

Der beskrev vi, hvordan FDA kun tog 108 dage om at godkende Pfizers injektion, men krævede 55 år for at fremskaffe dokumenterne!

Heldigvis Folkesundhed og læger for åbenhed anlagde sag, efter at FDA havde afvist deres anmodning om at fremskynde udleveringen af dokumenterne, og dokumenterne bliver nu udleveret, om end stadig for langsomt.  

Blandt de første rapporter, som Pfizer afleverede, var en "Cumulative Analysis of Post-authorization Adverse Event Reports", som beskriver hændelser, der er rapporteret til Pfizer indtil februar 2021. Du kan downloade hele denne rapport her.

Se tabel 6 i denne rapport fra Pfizer. Den har overskriften "Manglende oplysninger". Den første overskrift under emnet "Manglende oplysninger" er "Anvendelse under graviditet og amning". Den indeholder dette afsnit:  

Graviditetsudfaldet for de 270 graviditeter blev rapporteret som spontan abort (23), udfald afventende (5), for tidlig fødsel med neonatal død, spontan abort med intrauterin død (2 hver), spontan abort med neonatal død og normalt udfald (1 hver). Der blev ikke oplyst noget resultat for 238 graviditeter (bemærk, at 2 forskellige resultater blev rapporteret for hver tvilling, og begge blev talt med)."

På overfladen fremgår det, at der ud af 270 graviditeter var 23 spontane aborter, 5 "udfaldet afventer", 2 for tidlig fødsel med neonatal død, 2 spontane aborter med intrauterin død, 1 spontan abort med neonatal død og 1 normalt udfald. Men bemærk også, at "der blev ikke oplyst noget resultat for 238 graviditeter".

Så vi har faktisk ingen idé om, hvad der skete med 243 (5 + 238) af graviditeterne hos disse injicerede kvinder; de er bare ikke blevet medtaget i rapporten. Det, vi ved, er, at af 27 rapporterede graviditeter (270 fratrukket 243) er der 28 døde børn! Det ser ud til at betyde, at nogen var gravid med tvillinger, og at 100% af de ufødte børn døde.

Her er en fremragende artikel af LifeSite News, som går mere i dybden med disse chokerende afsløringer. LifeSite News giver Pfizer en smule rabat med hensyn til de 5 "udfald, der endnu ikke er afsluttet", hvilket giver det mulige indtryk, at 87,5% af babyerne fra de injicerede kvinder døde. Med al respekt for LifeSite mener jeg, at det er korrekt, at jeg ikke medregner de 5 "resultater, der endnu ikke foreligger", og at jeg derfor når frem til den konklusion, at 100% af de ufødte børn døde hos de kvinder, der fik injektioner, og for hvilke der foreligger resultater.

Artiklen i LifeSite News afslører også bedrageriske talspil i en anden artikel med titlen "Safety and Efficacy of the BNT162b2 mRNA Covid-19 Vaccine", som blev offentliggjort i New England Journal of Medicine den 31. december 2020. Disse vildledende metoder forsøgte at dække over det faktum, at Pfizer-injektionen i første trimester af graviditeter gav 82% aborter i første trimester.

Den 12. januar delte vi den fremragende analyse fra den canadiske Covid Care Alliance af den samme "Safety and Efficacy"-artikel fra New England Journal of Medicine. Denne Pfizer-venlige undersøgelse er en komplet fupundersøgelse; den er fyldt med vildledning og bedrageriske metoder. Bedrageriet og sandheden afsløres i detaljer i denne video og artikel fra CCCA.

Dr. Trozzi's kortfattet og Dr. Nagase's fremragende interview om denne svindel artiklen er her.

De dræber babyer; hvad kan vi gøre?

Disse indsprøjtninger er kriminelle; punktum. Hjælp os med at tjene de Ophør og afståelse Declaration af Verdensrådet for Sundhed, til alle regeringer, klinikker, hospitaler, medicinske tilsynsorganer, læger, sygeplejersker, politikere eller andre, der på nogen måde deltager i fremstilling, forsendelse, distribution, markedsføring eller administration af disse injektioner. Budskabet til alle, der er involveret i disse injektionskampagner, er: "Stop nu. Dette er en forbrydelse. I vil blive stillet til ansvar både strafferetligt og civilt. Katten er ude af sækken. Retfærdigheden er på vej."

The Erklæringen kan også findes her sammen med oplysninger og anvisninger om, hvordan den skal serveres.  

Gem venligst fotos og noter af, hvem, hvornår og hvor erklæringen og meddelelsen er forkyndt for, og hvor. Vi er ved at lægge sidste hånd på flere ressourcer på World Council for Health-webstedet til at uploade disse fotos og oplysninger. Disse ressourcer vil blive finjusteret og findes her meget snart.

Der er mindst fem millioner canadiere og milliarder af verdens borgere, som har modstået injektionerne. Vi og mange ofre for tvangsindsprøjtninger, der vågner op med dårlig samvittighed, må være den hær, der stopper dette og giver vores samfund menneskerettigheder og reel sundhedspleje tilbage.

Underkast jer ikke, foren jer!

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk