Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

"More of Us" Smuk sang om vores situation

Denne smukke sang af Matt Brevner taler til vores hjerter: sandhed og solidaritet midt i svindel og misbrug.

Vi har mere end én gang takket de store komikere for at hjælpe os med at holde hovedet koldt og komme igennem disse tider og kæmpe mod tyranniet. Her er en opløftende 4 minutters musikvideo fra canadiske Matt Brevner. Tak og velsignelse til dig, Matt Brevner

Ligesom sin musik er Matt Brevner sofistikeret og dybt engageret i at bidrage til det canadiske samfund. Her er f.eks. nogle af hans videojournalistik: https://rumble.com/vrdju9-from-unjust-vaccine-mandates-to-the-campaign-trail-matt-brevner-recaps-his-.html

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk