Dr. Mark Trozzi

LA Times dansede skamfuldt på Kelly Ermbys grav.

LA Times benyttede sig af Kelly Ermbys død til at danse på hendes grav og fejlagtigt erklære beviser for, at covidinjektioner er gode.

Her er et citat fra LA Times-artiklen fra den 10. januar 2022 med titlen At gøre grin med Anti-vaxxers COVID-dødsfald er grusomt, ja - But May Be Nnødvendig:

"Hvordan skal vi reagere på de uvaccineredes dødsfald? På den ene side er det et kendetegn for civiliseret tankegang, at ethvert liv er værdifuldt. På den anden side kan de, der bevidst har tilsidesat nøgternt lægeligt råd ved at nægte en vaccine, som man ved reducerer risikoen for alvorlig sygdom fra virussen, herunder risikoen for andre, og som ender på hospitalet eller i graven, betragtes som dem, der får deres retfærdige fortjeneste." - Michael Hilzik, erhvervskronikør, LA Times.

Der er ingen videnskabelige beviser for marginalisering af mennesker, der har valgt ikke at få injektioner. Selv om det ikke gør en udødelig at undlade at blive injiceret, er det statistisk og videnskabeligt set stadig det klart bedste valg for at undgå død og sygdom at afvise de tvungne injektioner. Folk dør, uanset om de dør efter at være blevet bedraget, tvunget og injiceret med et farligt medicinsk eksperiment eller ej, er uskyldiges død altid trist.

Med hensyn til hvor farlige injektionerne er, er her nogle billeder, der viser de seneste opdaterede data fra USA's Vaccine Adverse Events Reporting System pr. 31. december 2021. Disse injektioner har sat rekorder for bivirkninger og dødsfald i forbindelse med noget, der kaldes en vaccine. Dette omfatter mere end dobbelt så mange dødsfald fra denne ene indsprøjtning i løbet af et enkelt år, som der var forbundet med alle vacciner tilsammen i alle de sidste 30 år tilsammen. Her er nogle VAESR-datatabeller og -grafer, der er værd at se nærmere på:

Spot med de døde; Dødeligt bedrag. Skam over LA Times

Denne LA Times' propaganda i 1940'er-stil mod "uvaccinerede" mennesker ignorerer fakta som:

Covid dræbte en meget lille procentdel af mennesker, før kampagnerne for injektioner begyndte. På grund af den faktisk lave dødelighed, at kalde det en "pandemi" var vildledende og djævelsk strategisk. Covid dræber stadig en meget lille procentdel af mennesker, både injicerede og ikke injicerede.

LA Times-propagandisten har udvalgt en aktivists død, som ikke er blevet indskudt i en mod-agenda-aktivists død. De har valgt at danse på hendes grav, lade som om hendes død er et bevis på, at stikpillerne virker, og fremme den idé, at det på en eller anden måde er konstruktivt og etisk at gøre nar af ikke-sprøjtede menneskers død.

Dette tjener uden tvivl dagsordenen for disse dinosauriske mediers finansfolk og herrer, som ønsker at tvangsindsprøjte alle mennesker på jorden igen og igen og igen og igen.

Her er nogle reelle tal, som du kan overveje:

Før nogen af os fik covid-"vaccine" injiceret, var dødeligheden af covid, alfa-varianten, mellem 0,15 % og 0,3%. Med sikker og billig behandling falder dødsraten til mellem 0,023% og 0,045%.

Dødeligheden af de såkaldte "vacciner" er mindst 3% (Referencer: en og to)

Det er 3% døde bare inden for de første tre måneder efter injektionen, og der kan stadig forventes langt flere skader (referencer: en og to) i de kommende måneder og år. Det er mindst ti gange dødeligheden for covid uden behandling og mindst 67 gange dødeligheden for covid med billig sikker behandling.

Oddset for at dø i de første 3 måneder efter stikpillen er mindst 67 gange deres risiko for at dø af covid hvis de fik den og havde enkel og tilgængelig behandling i hjemmet.

Selv hvis vi ser bort fra den kendsgerning, at stikpillen er mindst 10 til 67 gange farligere end selve covid, kan vi stadig overveje spørgsmålet: "Hvis nogen overlever stikpillen, reducerer det så deres chancer for at smitte eller overføre covid?" Der må da være en fordel ved den såkaldte "vaccine" for at kompensere for alle disse risici.

Det, vi observerer, er, at der trods farerne ved injektionerne er nogle korte fordele ved at reducere sværhedsgraden af mild til moderat kovidiesygdom efter injektionerne. Disse fordele forsvinder dog i løbet af nogle få måneder og er ikke til stede for selv subtile nye varianter, der opstår.

Det er vanskeligt at analysere dataene fra coviderne på grund af en række forskellige former for vildledende praksis, som stadig finder sted mange steder, hvor den kriminelle covidvirksomhed stadig har institutionel kontrol. I disse svindelnumre kan selv folk, der er syge og dør af bivirkninger af de såkaldte "vacciner" inden for 14 eller 21 dage efter indsprøjtningen, blive betegnet som "uvaccinerede" og "døende af covid", hvilket på falsk vis får den offentlige mening til at støtte indsprøjtningerne i stedet for at være imod dem. (Se referencer: en, to, og tre).

Naturlige, ikke-injicerede personer har håb om at møde naturlig infektion, som ofte er asymptomatisk eller mild, men som giver bred og effektiv langvarig naturlig immunitet mod alle varianter af SARS C0V2. Mange mennesker har faktisk allerede opnået dette på naturlig vis; de er stærkt immune.   

De fleste corona-virus, især omicron-varianten, er meget milde; de fleste mennesker vil være asymptomatiske eller have milde symptomer. Da der desuden findes sikker og effektiv behandling, behøver næsten ingen at lide eller dø, når de udsættes for dem. De kan snarere få en mild sygdom og udvikle en fremragende livslang immunitet.

De såkaldte injektioner skader immunsystemet og hindrer udviklingen af en fremragende naturlig immunitet. Ofrene er meget mere sårbare over for covidesygdomme og er direkte skadet af injektionerne. 

Nyere dokumentation fra Tyskland afslører en 8 gange øget risiko for infektion med omicron-varianten hos "fuldt" (dvs. dobbelt og tredobbelt "vaccinerede") personer. Vi planlægger at dele mere om disse nye tyske data i løbet af den kommende uge. Den observerede øgede forekomst af omicron-infektion blandt de covid-"vaccinerede" giver mening, da de, som vi tidligere har beskrevet, kun har antistoffer mod spikeproteinet fra sidste års model, som er ineffektive mod de nye varianter. Faktisk er disse unaturlige antistoffer med til at skubbe udviklingen af varianter som omicron i gang. I mellemtiden har injicerede personer det medfødte og det adaptive immunsystem er blevet beskadigetog er ikke uddannet til at håndtere SARS C0V2 og de nye varianter, der vil komme.

Sammenfattende:

De såkaldte "vacciner" har været en komplet fiasko. De har sat nye rekorder for bivirkninger og dødsfald som følge af alt, hvad der nogensinde er blevet betegnet som en "vaccine". Desværre forventes der i fremtiden mange flere injektionsinducerede dødsfald og sygdomme ud over de kortvarige skader, som vi i øjeblikket observerer (Referencer: En og To).

Det er sandt, at vi er dødelige, og mennesker, der ikke har fået en indsprøjtning, vil stadig leve og dø. Nogle vil endda dø med covid. Men det giver ikke noget videnskabeligt grundlag for LA Times til at danse på deres grav og erklære beviser for, at injektionerne redder liv. Det gør de ikke. De er dødbringende.

LA Times har vanæret sig selv. De bør nægtes enhver form for forretning eller penge fra os. Kelly Ermbys familie ville have ret til at tage civile og strafferetlige skridt mod dem.

For at få en god og bred forståelse af tvangsindsprøjtninger kan du læse eller se Covid "vacciner"; Hvor farlige er de?

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Klik på billedet for billetoplysninger
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk