Jody Ledgerwoods guide til at forblive fri midt i Covid-tyranniet.

"Stå på din plads, kend loven, og opdrag dem" - Jody Ledgerwood

Her er en mobiloptagelse af Jody og venner, der spiser i Toronto Eaton Center Food Court. Dette er deres højre side. Sikkerhedsvagter og politi ankommer for at håndhæve fuldstændig illegitime og ulovlige mandater, der kræver, at folk viser covid-"vaccine"-papirer. Det, der følger, er oplysende for både politiet og os. Det er en lykkelig slutning.

Lærer Deanna Gontard forsvarer sine rettigheder og beholder sit job

Takket være den ægte undersøgende journalist Will Dove fra Et stærkt og frit Canada for dette fremragende interview med Jody Ledgerwood og Deanna Gontard. Deanna er en lærer, der beholdt sit job ved at kende og forsvare sine rettigheder. Hun nægtede at blive injiceret med den såkaldte covid-"vaccine" eller at videregive personlige medicinske oplysninger, nemlig hendes "vaccine"-status. Da de forsøgte at sætte hende på ulønnet orlov, lykkedes det hende at bevare sit job ved at kende og forsvare sine rettigheder. Hun fik hjælp af vores kendte canadiske menneskerettighedsforkvinde Jody Ledgerwood. For mere om denne historie, se venligst besøge Canada Strong and Free.

Jody Ledgerwoods opstartsguide til at forsvare dine rettigheder

Du kan også leve frit. Jody Ledgerwood og Game On Canada har leveret fantastiske juridiske uddannelsesressourcer og vejledninger, så vi kan bevare vores rettigheder og opretholde en ordentlig retsstat i vores land. Disse omfatter denne fremragende "Quick Summary" om dine rettigheder:

Spil på Canada

Forældre bedes drage fordel af det arbejde, der udføres af Spil på Canada. Børn er blevet alvorligt misbrugt af den kriminelle covidvirksomhed. De er blevet skadet af mundkurve, lukning af skoler, parker og sport, løgnen om, at de alle er farlige sygdomsspredere, der vil dræbe deres bedstemor med et knus, og for nylig tvungne dødelige injektioner. Spil på Canada at tilbyde rekreation, sport, sociale muligheder og en vis følelse af normalitet til canadiske børn.

Hvis du vil donere direkte til Jodys team's "Kend dine rettigheder"-initiativ, kan du e-overføre til: [email protected]
Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk