Den heroiske Dr. Mel Bruchet MD, 80 år gammel, blev lagt i håndjern, bedøvet og fængslet for at advare os.

Introduktion

Denne video kan ses i 3 dele. Den første time blev afholdt med Dr. Nagase alene i den tid, hvor Dr. Bruchet oprindeligt var forsvundet, bedøvet og låst inde. Dr. Nagase fortæller om begivenhederne omkring Br Bruchets bortførelse af politiet og hans misbrug inden for det covid-agenda-dominerede BC-sundheds-"pleje "system. I anden halvdel af den første time fortæller Dr. Nagase historien om en 43-årig far til tre børn, hvis covid-"behandling" på hospitalet, der bedst kan beskrives som et kriminelt overgreb, endte med hans død. Den anden time af videoen er et interview med Dr. Bruchet, som også er til stede. Dette blev afholdt, efter at han havde udstået de uger med misbrug og indespærring, der strakte sig over jul og nytår. Se, hvad du mener: Er Dr. Bruchet skør og dement eller intelligent og klog?

Beskrivelse

Dr. Mel Bruchet er en 80-årig, meget sund og aktiv bedstefar. Han er en respekteret og nyligt pensioneret læge fra Brittish Columbia. Dr. Bruchet ville i øjeblikket i ro og mag nyde sin pensionering, sin familie, havearbejde og golf, hvis det ikke var for hans altruistiske natur kombineret med det kriminelle covid-firma og det igangværende tvangsinjektions-genocid.

Dr. Bruchet burde modtage priser for sin aktivisme og offentlige oplysning; det vil han få fra os, begyndende med vores respekt og bønner lige nu.   

Han er blevet opfordret til at gå i aktion på grund af: den ubestridelige død og sygdom forårsaget af de tvungne covid-indsprøjtninger, hindringerne for sikker og effektiv behandling af covid til overkommelige priser, målretning af børn til de dødbringende indsprøjtninger og senest udbruddet af døde babyer født af gravide kvinder, der blev løjet for og tvunget til de såkaldte covid-"vacciner".  

I sidste måned var Dr. Bruchet i sit hjem i Vancouver sammen med to andre helte, som vi elsker, Dr. Daniel Nagase og Dr. Charles Hoffe. Fire patruljevogne og otte politifolk ankom til Dr. Bruchets hjem. Den fredelige og ærværdige Dr. Bruchet blev lagt i håndjern og bragt til Lionsgate Hospital.

I endnu et forvrænget kapitel fra den kriminelle covid-dagsorden blev denne intelligente, fredelige 80-årige læge efter flere timer i håndjern bedøvet og derefter tvangsindlagt på en psykiatrisk afdeling. Der blev han nægtet sine grundlæggende rettigheder som f.eks. adgang til telefon. Han blev bedøvet med antipsykotisk medicin. Disse antipsykotiske lægemidler er kontraindiceret til ældre mennesker, fordi de giver dem slagtilfælde og hjerteanfald. Han fik to mini-slagtilfælde (TIA'er) og blev udsat for psykiske høringer, som var kængurueretter, der forsøgte at fokusere på hans tanker om de covidiske "vacciner". Selv om hans tanker er baseret på velbegrundede videnskabelige kendsgerninger, stemplede institutionen hans tanker som "vrangforestillinger": beviser på hans "demens eller psykose".

Det er her, vi befinder os, folkens, en fuldstændig legitimitetskrise for regeringen og institutionerne. Utvivlsomt farlige og dødbringende indsprøjtninger tvinges på masserne. Selv børn bliver målrettet, injiceret, skadet og dræbt. Ligesom resten af os bliver selv gravide kvinder løjet for, tvunget og injiceret, før mange af dem føder døde børn.

 I mellemtiden bliver en klog og ansvarlig læge, en af vores respekterede ældre, som står op for sandheden og vores velfærd, lagt i håndjern, bedøvet og låst inde.

Læger, politifolk, sygeplejersker, politikere, medie- og erhvervsledere og alle andre, der har været med på dette, skal vågne op nu. Omvend jer og forlad det kriminelle samvittighedsforetagende. Slut jer til løsningen, uanset de tilsyneladende omkostninger. Hvis vi taber denne krig, taber vi alt. Fortsat eftergivenhed vil ikke redde jer.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk