5 minutters akut handling. Retfærdighed for Justin.

Opdatering: Indsatsen er afsluttet. Godt arbejde alle sammen!

Tak og godt arbejde til alle, der har deltaget i denne hurtige indsats. Tillykke med det. Sammen har vi samlet over 10.000 breve til støtte for kravet om, at statsadvokaten skal undersøge Justin Trudeaus hadforbrydelser. Denne aktion er afsluttet.

Stop Trudeau's hadforbrydelser. 5 min Der er brug for en hurtig indsats i dag

Vær venlig at styrke den ædle advokat Suzanne Coles' indsats i Ontario hurtigst muligt. Hun anklager Justin Trudeau i henhold til straffeloven for de udtalelser, han kom med i sidste uge om de "uvaccinerede".

I denne 1 minut lange video henviser Trudeau til os, de ikke-inficerede, som han kalder "uvaccinerede": og siger, at vi er ekstremister, som ikke tror på videnskaben, som ofte er misogynister, ofte racister, også; det er en sekt, en lille gruppe, men som er optager plads, og her skal vi som ledere og som land træffe et valg. Tolererer vi disse mennesker?

Mens Trudeau fremmer de dødbringende injektioner og den autoritære dagsorden, angriber han verbalt canadiere, der har modstået kriminel tvang. Denne hadefulde tale er ekstremt farlig og meget kriminel! Han søger at marginalisere de ikke-injicerede, ligesom Hitler marginaliserede jøderne, før han gik over til at samle dem i lejre. Hvis dette virker som en overdrivelse for dig, venligst studerer historien, og se på de lejre, som Trudeaus regime allerede har bygget i hele Canada. Denne form for marginalisering af en befolknings undergruppe er et gammelt autoritært totalitært trick. Det er ikke nyt; men det er ulovligt. Vi må kræve retsstatsprincipper i vores land!

Trudeaus hadefulde tale mod canadiere, der ikke vil lade sig underkaste tvangsindsprøjtninger, er kriminel. Det går ud over den eksisterende medicinske apartheid, som han allerede har skabt, og udgør en meget reel og overhængende trussel mod vores sikkerhed og tryghed.

Vær med til at beskytte de millioner af mennesker, der ikke har fået indsprøjtninger, og alle i hele Canada. Her er hvordan du støtter de straffesager mod Trudeau, der bliver indledt mandag morgen:

  1. Du kan downloade dette korte dokument
  2. slette og erstatte de røde bogstaver med dine oplysninger
  3. udfylde dine personlige oplysninger
  4. udskrive, underskrive, scanne og sende den udfyldte fil pr. e-mail til advokat Suzanne Coles på denne e-mailadresse: ############

Suzanne fremsætter disse anklager mandag morgen, så der er ikke meget tid at spilde. Dette er vores chance for at forsvare os selv og alle canadiere, samtidig med at vi får denne kriminelle og udenlandske magtmarionet ud af magten og i fængsel.

Vær venlig at sende og dele dette budskab vidt og bredt. Sammen kan vi skabe massiv støtte til Trudeau's kriminelle retsforfølgning. Loven gælder for alle (eller slet ikke for nogen).

Injektionerne er skadelige og beskytter ikke mod infektion eller overførsel. (Kilder: 1  2  3  4  5 ) 

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk