Dr. Mark Trozzi

Robert Kennedy Jr. Folkets forkæmper

"Man får demokratiet til at fungere ved at informere offentligheden." - Robert Kennedy

Robert F. Kennedy Jr. er en sand forkæmper for folket. RFK er tro mod sin families tradition for at stå op for retfærdighed og gennemsigtighed over for de mest onde mennesker på jorden. På trods af hans onkel præsident JFK's mord i 1963 og hans far Robert F Kennedy's mord i 1968, mens han stillede op til præsidentvalget, fortsætter Robert Kennedy med at leve et liv i aktivisme og beskytter naturen og uskyldige mennesker. Ud over en imponerende rekord som forkæmper for beskyttelse af det naturlige miljø og vandkvaliteten i hele verden er RFK Jr. grundlægger og formand for Forsvaret for børns sundhed. RFK JR og Children's Health Defense har siden 2011 afsløret og modvirket korruption af store medicinalvirksomheder og samtidig fremmet informeret samtykke og videnskabelig gennemsigtighed.  

Siden lanceringen af covid-19 har Kennedy og CHD tredoblet deres indsats.

I modig og klassisk Kennedy-stil er RFK sammen med os og kæmper mod hovedmændene bag den kriminelle kriminelle kriminelle virksomhed. Hans nye bog "Den virkelige Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma og den globale krig mod demokratiet og folkesundheden" er velresearchet og afslører disse fjender af gode mennesker overalt.

Vi håber, at du kan være med kl. 14.00 EST (Toronto tid) den 3. januar 2022 til præsentationen af RFK Jr. og flere andre store talere til denne uges Generalforsamling i Verdensrådet for Sundhed.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Klik på billedet for billetoplysninger
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv
Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk