Robert Kennedy Jr. Folkets forkæmper

"Man får demokratiet til at fungere ved at informere offentligheden." - Robert Kennedy

Robert F. Kennedy Jr. er en sand forkæmper for folket. RFK er tro mod sin families tradition for at stå op for retfærdighed og gennemsigtighed over for de mest onde mennesker på jorden. På trods af hans onkel præsident JFK's mord i 1963 og hans far Robert F Kennedy's mord i 1968, mens han stillede op til præsidentvalget, fortsætter Robert Kennedy med at leve et liv i aktivisme og beskytter naturen og uskyldige mennesker. Ud over en imponerende rekord som forkæmper for beskyttelse af det naturlige miljø og vandkvaliteten i hele verden er RFK Jr. grundlægger og formand for Forsvaret for børns sundhed. RFK JR og Children's Health Defense har siden 2011 afsløret og modvirket korruption af store medicinalvirksomheder og samtidig fremmet informeret samtykke og videnskabelig gennemsigtighed.  

Siden lanceringen af covid-19 har Kennedy og CHD tredoblet deres indsats.

I modig og klassisk Kennedy-stil er RFK sammen med os og kæmper mod hovedmændene bag den kriminelle kriminelle kriminelle virksomhed. Hans nye bog "Den virkelige Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma og den globale krig mod demokratiet og folkesundheden" er velresearchet og afslører disse fjender af gode mennesker overalt.

Vi håber, at du kan være med kl. 14.00 EST (Toronto tid) den 3. januar 2022 til præsentationen af RFK Jr. og flere andre store talere til denne uges Generalforsamling i Verdensrådet for Sundhed.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk