Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Robert Kennedy Jr. Folkets forkæmper

"Man får demokratiet til at fungere ved at informere offentligheden." - Robert Kennedy

Robert F. Kennedy Jr. er en sand forkæmper for folket. RFK er tro mod sin families tradition for at stå op for retfærdighed og gennemsigtighed over for de mest onde mennesker på jorden. På trods af hans onkel præsident JFK's mord i 1963 og hans far Robert F Kennedy's mord i 1968, mens han stillede op til præsidentvalget, fortsætter Robert Kennedy med at leve et liv i aktivisme og beskytter naturen og uskyldige mennesker. Ud over en imponerende rekord som forkæmper for beskyttelse af det naturlige miljø og vandkvaliteten i hele verden er RFK Jr. grundlægger og formand for Forsvaret for børns sundhed. RFK JR og Children's Health Defense har siden 2011 afsløret og modvirket korruption af store medicinalvirksomheder og samtidig fremmet informeret samtykke og videnskabelig gennemsigtighed.  

Siden lanceringen af covid-19 har Kennedy og CHD tredoblet deres indsats.

I modig og klassisk Kennedy-stil er RFK sammen med os og kæmper mod hovedmændene bag den kriminelle kriminelle kriminelle virksomhed. Hans nye bog "Den virkelige Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma og den globale krig mod demokratiet og folkesundheden" er velresearchet og afslører disse fjender af gode mennesker overalt.

Vi håber, at du kan være med kl. 14.00 EST (Toronto tid) den 3. januar 2022 til præsentationen af RFK Jr. og flere andre store talere til denne uges Generalforsamling i Verdensrådet for Sundhed.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk