Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

En farmaceuts øjeblik af erkendelse

En amerikansk borger anmoder om en "Vaccine"-indsats, og en apoteker får sin verden til at bryde sammen, da han indser, hvor galt det står til.

Her er en fascinerende og måske komisk fem minutters video fra en amerikansk aktivist. Med et skjult kamera i hånden går hun hen til et apotek og beder om en "vaccine"-indsats. Det, der i første omgang virker som en rutinebegivenhed i denne høflige farmaceuts arbejdsdag, bliver for ham en chokerende erkendelse af, at noget er helt galt. Du er nødt til at se dette!

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk