Dr. Bhakdi: Injektionsinduceret autoimmun sygdom, død og kommende plager.

I dette lidenskabelige indlæg forklarer Dr. Bhakti den autoimmune ødelæggelse, som han, ligesom jeg selv og andre, har advaret om for et år siden, og som Dr. Burkhardt nu har påvist.

Alle Genbaserede covid-"vacciner" giver autoimmune sygdomme. Det betyder, at de udløser immunsystemet, som kun burde bekæmpe infektioner og kræft, til at angribe ofrenes egen krop.

Dr. Arne Burkhardt er en fremtrædende tysk patolog. Han skaffede og undersøgte vævsprøver fra 15 personer, der var døde og havde fået foretaget obduktioner, som myndighederne havde rapporteret som ubemærkede. Deres dødsfald blev anset for at være "uden forbindelse" med de covid-"vacciner", som de havde fået i de foregående uger og måneder.  

Dr. Burkhardt's detaljerede mikroskopiske analyse af deres organer afslørede imidlertid autoimmune ødelæggelser af deres hjerter og andre organer.

14 af de 15 ofre i alderen 28 til 90 år, der døde efter den såkaldte "vaccineindsprøjtning", og som blev rapporteret som dødsfald uden forbindelse med indsprøjtningerne, viste sig faktisk at have omfattende autoimmune angreb på deres egne organer, som blev udløst af covid-indsprøjtningerne.

Det giver god mening. Injektionscellerne i ofrenes organer blev med vilje invaderet med det genetisk modificerende materiale i covidinjektionerne. Disse menneskelige celler producerede derefter den modificerede version af coronavirusets spike-protein. Det efterlod disse celler dækket af disse SP'er og gjorde dem målrettet til angreb fra deres eget immunsystem.

Dr. Bhakti forklarer også, at injektionsoffrenes immunsystem selv bliver mål. Immunforsvarets lymfocytter, som også er invaderet med de injicerede virusgener, producerer selv spikeproteinet, og så bliver de også mål for immunforsvaret. Dr. Bhakti advarer om, at der på lang sigt vil ske et progressivt sammenbrud af injektionsoffrenes immunsystem. Injektionsofrenes immunsystem er snydt til selvdestruktion! Når immunforsvaret er ødelagt som følge af injektionerne, vil alle slags sovende infektioner som helvedesild, tuberkulose, Epstein Barre-virus, toxoplasmose, cytomegalovirus og andre infektioner trives og ødelægge liv.

Dr. Bhakti advarer også om, at de kriminelle injektionskampagner på denne måde vil forårsage tuberkuloseudbrud i Indien, Afrika og hele Asien, samt en eksplosion af kræft hos injektionsofre overalt.

Dr. Bhakti og hans familie bor i øjeblikket i Tyskland, et land, som nu har ekstreme menneskerettighedskrænkelser og tvang til de dødbringende injektioner. Denne fremtrædende og respekterede videnskabsmand bemærker: "Vi har en søn på 5 år, og vi har tænkt os at flygte fra dette land!"

Her er videoen af Dr. Bhakdi og Dr. Burkhardt's præsentation den 10. december 2021 på Doctors for Covid Ethics Symposium: "Om Covid-vacciner: hvorfor de ikke kan virke, og uigendrivelige beviser for deres årsagsskabende rolle i dødsfald efter vaccination." Dr. Burkhardt forklarer beviserne og viser de mikroskopiske billeder af skaderne i de døde injektionsoffers forskellige organer og væv.

En fornuftig, men skræmt videnskabsmand kommenterede det således. Hans navn er tilbageholdt på grund af hans frygt for repressalier mod ham selv og hans familie, fordi han udtaler sig mod den kriminelle covidvirksomhed:

"Hvis obduktionsresultaterne bekræftes af andre patologer med yderligere prøver, og hvis de kombineres med resultaterne fra Dr. Hoffe (>60% inokulationsmodtagere har forhøjede D-dimertests og tegn på koagulation) og Dr. Cole (stigning i kræft efter inokulation, herunder tyve gange højere forekomst af livmoderkræft), er vi vidne til en katastrofe af ufattelige dimensioner. Konklusionen (hvis den understøttes af yderligere data) er, at stort set HVER modtager af podning lider skade, og at skaden øges efter hvert skud. I betragtning af alvoren af de forskellige typer skader (autoimmune sygdomme, kræft, genopståede sovende infektioner, blodpropper/slag, hjerteskader osv.) vil disse virkninger udmønte sig i en reduktion af levetiden, hvilket bør tælles som dødsfald som følge af vaccinationerne. Så i USA, hvor ~200 mio. mennesker er blevet fuldt vaccineret, vil antallet af dødsfald ikke være de ca. 10.000, der er rapporteret i VAERS, eller de 150.000+ opskalerede dødsfald fra VAERS, men kan være tættere på titusindvis af millioner, når vaccinationseffekterne spiller ud!"

Desværre er vi enige med vores annonynous kollega, og vi har nævnt dette før: De rekordstore dødsfald, der allerede er sket som følge af disse injektioner, er kun begyndelsen. Desværre forudser vi, at folk fortsat vil blive syge og dø af disse injektioner i lang tid fremover.

Hvad kan vi gøre? For det første, hHjælp med at stoppe injektionerne og bringe det kriminelle covid-firma og alle dets håndlangere for retten,  og for det andet give injektionsofre den nuværende bedste afgiftningsstrategier, som vi har.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: . Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk