Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

16 år gammel, Pfizer, myokarditis, pludselig død, sørgende far

Tak, Ernesto Ramirez, fordi du deler din smertefulde historie for at forhindre andre i at begå den samme fatale fejltagelse.

For nylig gennemgik vi den de seneste VAERS-data om død og blodbad som følge af de kriminelle og tvungne injektioner, og vi har set på de medicinske detaljer om 12 af de mange børn, der er blevet dræbt med dem.

Børnefamiliernes følelsesmæssige lidelser er noget, som vi kan forestille os, men som vi ikke rigtig kender eller deler.

Ernesto Ramirez mistede sin elskede 16-årige søn. Ernesto Junior var en sund og rask dreng, men han kollapsede og døde få dage efter, at Pfizers gift var blevet sprøjtet ind i ham. Juniors obduktion var forudsigelig: hans hjerte var ødelagt. Cellerne i hele hans unge krop var genetisk modificeret af injektionen. De producerede og fyldte hans blodstrøm med giftige spikeproteiner. Disse spikeproteiner var rettet mod de rigelige ACE2-receptorer i hans unge hjerte og ødelagde det.  

Der er ingen sikre eller effektive vacciner mod covid-19. Men selv hvis der var, børn ikke ville have behov for dem.

Dr. Jessica Rose og Peter McCullough er højt kvalificerede forskere, som rapporterede om en 19 gange større stigning i myokarditis (betændte hjerter) hos 12-15-årige efter covid-injektionerne. Denne forskning er blevet undertrykt af de kriminelle på covid-dagsordenen, men her er den direkte til dig.

Bed venligst for hr. Ramirez. Vær med til at takke ham for at have udholdt smerten og delt sin tragiske historie for at forhindre andre i at lide under konsekvenserne af den samme dødelige fejltagelse.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk