Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Nyt interview om den 5. læge: Professor Dolores Cahill & hvordan man besejrer CCE

Professor Dolores Cahill: Hvordan vi bekæmper og stopper den kriminelle covid virksomhed.

Beskrivelse af Dr. Trozzi

Vi er glade for at kunne dele Dr. Sam Dubes interview med superhelten i bekæmpelsen af kvindedrabsforbrydelser: Professor Dolores Cahill.

Professor Dolores Cahill har været etisk og videnskabeligt på banen lige siden begyndelsen af de kovidiske forbrydelser og bedragerier. Hun er immunolog, molekylærbiolog, opfinder, aktivist og meget mere. Dr. Cahill er stifter og formand for World Doctors Alliance, World Freedom Alliance og Freedom Travel Alliance.

Hun er i sandhed en af de største ledere for menneskerettigheder og sundhed i verden i dag.

Professor Cahills ekspertise og vejledning dækker videnskab, lovgivning og aktivisme i forbindelse med den fælles sandhedsbevægelse. Tak til Dr. Sam Dube for dette fantastiske interview; han omtaler helt korrekt denne geniale, engagerede, godhjertede videnskabsmand og aktivist som "kryptonit for globalisterne".

Professor Cahill har en dyb forståelse for koviderne, afslører de retsmedicinske undersøgelser og leder det juridiske angreb på koviderne kriminelle. Her viser hun os, hvordan vi kan vinde denne kamp, bevare vores rettigheder og frihedsrettigheder, bringe disse forbrydere for retten og genoprette et lovligt og frit samfund.

"Der er ingen immunitet for kriminel adfærd"- professor Dolores Cahill

Andre gode og nye interviews med den 5. doktor:

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk