Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

WHO-direktør Dr. Tedros tilstår, at boostere dræber børn

WHO står øverst på listen over korrupte organisationer, som man ikke kan stole på. Den bør afvikles, og mange af de personer, der arbejder der, bør arresteres og retsforfølges. WHO har mistet enhver troværdighed eller legitimitet.

I dag har vi et klip på 35 sekunder, hvor WHO's generaldirektør, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, anerkender, at "nogle lande bruger boostere til at dræbe børn". Det følgende uddrag er fra WHO's hybride pressekonference med journalister fra Palais des Nations i Genève, som blev afholdt den 20. december 2021.

I mellemtiden, ved den troværdige WCH

På den anden side, i forbindelse med nyheder om en etisk og legitim international sundhedsorganisation, skal du bemærke, at det ugentlige mandagsmøde i World Council for Health General Assembly ikke afholdes i dag (27. december 2021) på grund af helligdage. Det næste møde i WCH's generalforsamling finder sted næste mandag den 3. januar 2021 kl. 14.00 EST.  

I dag kan vi dele videoen af en fantastisk rapport fra sidste uges møde. Det drejer sig om Pfizers egen indrømmelse af, at deres injektioner lemlæster og dræber. Dr. Deanna McLeod fra den canadiske Covid Care Alliance delte CCCA's analyse af Pfizers 6-måneders forsøgsresultater. Her er Dr. McCleods fremragende, letforståelige analyse af Pfizer-undersøgelsen. https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/deanna-mcleod-evidence-analysis-pfizer/

Vi diskuterede disse chokerende resultater fra Pfizers egen undersøgelse i sidste uge. Den viste, at 31% af de injicerede forsøgspersoner var beskadiget, og 3% var døde. https://drtrozzi.org/2021/12/21/dr-nagase-exposes-pfizer-criminal-canadian-officials-child-sacrifice-and-more/

Det er så rigtigt, at Verdenssundhedsrådet erklærede injektionerne for kriminelle og krævede et øjeblikkeligt stop for injektionskampagnerne rundt om i verden. https://worldcouncilforhealth.org/campaign/covid-19-vaccine-cease-and-desist/

Tak til de mange af jer, der allerede har taget skridt til at sende og aflevere WCH's erklæring om ophør og afståelse. I gør en forskel; I kræver, at forbrydelserne bringes til ophør, og I gør de skyldige opmærksomme overalt. Vi kan se resultater og har gode nyheder om retfærdighed at dele i de kommende dage.

Fortsæt venligst med at skride til handling for at stoppe drabene ved at sende de presserende påbud om ophør og afståelse til regeringer, institutioner, hospitaler, klinikker, læger, sygeplejersker, skoler, universiteter, arbejdsgivere eller enhver organisation, der fremmer eller tvinger til de dødelige covid-injektioner. Sammen sætter vi foden ned. Det er på tide at sætte en stopper for disse voldsforbrydelser mod menneskeheden og i fællesskab sørge for retfærdighed.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk