Hvad har sulfat med Covid-19 at gøre?

Glykocalyx er en kompleks belægning på alle menneskelige celler. Det er især udviklet og vigtigt på epitelcellerne, der beklæder luftvejene, og endotelcellerne, der beklæder vores blodkar.

Både glykokalyxet og et vigtigt molekyle i det, heparinsulfat, er meget afhængige af sulfatering. Et godt sulfateret glycocalyx holder virus ude af cellerne på grund af dets fysiske barriere og dets negative ladning, som afviser coronavirus og andre patogener.

Et sulfatudtømt og dermed nedbrudt glycocalyx er ineffektivt til at beskytte cellerne og giver virus lettere adgang til at inficere cellerne. En udtømt sulfatering af glycocalyx- og heparansulfatmolekylerne giver også mulighed for langt mere alvorlig sygdom, herunder blodpropper i de blodkar, som har sulfatudtømt glycocalyx på deres endothelceller (indre foring). Sulfatforladt og beskadiget glycocalyx synes at være en vigtig faktor i forbindelse med mange andre kroniske sygdomme hos mennesker.

Sammenhængen mellem kroniske sygdomme og disposition til alvorlig covid-19-sygdom kan have rod i det sulfatfatfattige glycocalyx. Nedbrudt glycocalyx forårsager både de kroniske sygdomme, modtagelighed for covid og mere alvorlig sygdom med covid.

Vi har lært, at et rigeligt sulfateret glycocalyx, der dækker vores celler, er nøglen til immunitet mod kovid og mange andre infektioner og er grundlæggende for et godt helbred generelt.

Et sundt og rigeligt sulfateret glykocalyx er hovedsagelig afhængig af tilgængeligheden af uorganisk sulfat i vores krop.

Du kan gøre følgende ting for at øge sulfattilgængeligheden og glycocalyx-sundheden:

  • få rigeligt med sulfat i din kost, fra en afbalanceret fuldfoderkost - tilstrækkeligt indtag af svovl-aminosyrer (protein), friske grøntsager (især korsblomstrede, løg og hvidløg), valleprotein (med højt indhold af cystein og albumin).
  • sulfat donerende kosttilskud omfatter NAC, MSM, glutathion
  • intensiv sulfatadministration kan ske med intravenøs NAC, natriumthiosulfat, albumin eller frisk frosset plasma.

Undgå disse ting, der udtømmer uorganisk sulfat og skader dit glycocalyx:

  • Ventilation med højt tidevandsvolumen (Det er trist og perverst, at den globale covid-dagsorden, der forhindrer sikre behandlinger som ivermectin, i stedet har tilskyndet til at lade patienterne være ubehandlede, indtil de er tæt på døden, og derefter "behandle" dem med intubering og ventilation med højt tidevandsvolumen).
  • Forskellige medikamenter, herunder steroider, aspirin, NSAID'er, acetaminophen (paracetamol), ACEI'er (hypertension)
  • Toxiner, herunder cyanid (i luftforurening), ethylenglycol, glyphosat (Round Up: Monsantos giftige gave til verden) og tungmetaller
  • Sulfatforbrugende kost: lavt proteinindhold, højt fedt-, sukker- og natriumindtag, koffein og alkohol
  • Livsstil: rygning og ekstrem intensitet/udholdenhedstræning. (Motion er godt for vores sundhed, men ekstreme anstrengelser kan udtømme sulfat og beskadige glycocalyx).

Her er linket til den komplette videnskabelige artikel af 4. november 2021 med titlen "Pathogenesis of COVID-19 described through the lens of an undersulfated and degraded epithelial and endothelial glycocalyx", af Heidi du Preez et al, offentliggjort i tidsskriftet Federation of the American Societies for Experimental Biology:

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk