Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Hvad er der i de stikpiller, som de så desperat vil give os?

Introduktion

Disse injektioner er ikke vacciner. Folk er blevet løjet om, hvad der er i nålen, og er blevet tvunget til at tage den.

Jeg er stolt af at være blandt den lille procent af videnskabsfolk og læger verden over, som står imod det kriminelle covid-firma (CCE). Omvendt betaler disse eksperter i øjeblikket en høj pris for deres indsats for at redde liv, for at forklare den sande videnskab og afsløre de reelle farer ved de tvungne indsprøjtninger.

Endnu en gang er vi glade for at kunne dele Dr. Verkerks og Alliance for Natural Health International. Dr. Verkerk og hans team er på den korte liste over mennesker, der er fuldstændig engagerede, kvalificerede og står i frontlinjen for ærlig videnskab, offentlig uddannelse og menneskerettighedsaktivisme i kampen mod CCE.

Dr. Verkerks seneste artikel på 6 sider er værd at læse. Han dækker kortfattet den grundlæggende biokemi i de tvungne indsprøjtninger og fremmer vores indsigt i forskellige aspekter såsom: specifik ændring i indsprøjtningernes genetiske sekvenser og de deraf følgende spikeproteiner; den omfattende tilstedeværelse af humane fosternyrer og nethindeceller i de virale vektor-DNA-indsprøjtninger (Astrazenica og J&J); urenheder og 1,6 millioner doser, der blev afvist af Japan på grund af dem; flere beviser for grafenoxid; og de seneste "skumle" ændringer i britiske data, der forsøger at dække over indsprøjtningernes fuldstændige fiasko og toksicitet. Dr. Verkerk deler også interessante spor til undersøgelse af mistanke om elektro-nanoteknologi i nogle af vaccinerne og transhumanismens dagsorden. Viden er magt.

Her er Dr. Rob Verkerks 10 minutters oversigtsvideo:

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk