Dr. Mark Trozzi

Hvad er der i de stikpiller, som de så desperat vil give os?

Introduktion

Disse injektioner er ikke vacciner. Folk er blevet løjet om, hvad der er i nålen, og er blevet tvunget til at tage den.

Jeg er stolt af at være blandt den lille procent af videnskabsfolk og læger verden over, som står imod det kriminelle covid-firma (CCE). Omvendt betaler disse eksperter i øjeblikket en høj pris for deres indsats for at redde liv, for at forklare den sande videnskab og afsløre de reelle farer ved de tvungne indsprøjtninger.

Endnu en gang er vi glade for at kunne dele Dr. Verkerks og Alliance for Natural Health International. Dr. Verkerk og hans team er på den korte liste over mennesker, der er fuldstændig engagerede, kvalificerede og står i frontlinjen for ærlig videnskab, offentlig uddannelse og menneskerettighedsaktivisme i kampen mod CCE.

Dr. Verkerks seneste artikel på 6 sider er værd at læse. Han dækker kortfattet den grundlæggende biokemi i de tvungne indsprøjtninger og fremmer vores indsigt i forskellige aspekter såsom: specifik ændring i indsprøjtningernes genetiske sekvenser og de deraf følgende spikeproteiner; den omfattende tilstedeværelse af humane fosternyrer og nethindeceller i de virale vektor-DNA-indsprøjtninger (Astrazenica og J&J); urenheder og 1,6 millioner doser, der blev afvist af Japan på grund af dem; flere beviser for grafenoxid; og de seneste "skumle" ændringer i britiske data, der forsøger at dække over indsprøjtningernes fuldstændige fiasko og toksicitet. Dr. Verkerk deler også interessante spor til undersøgelse af mistanke om elektro-nanoteknologi i nogle af vaccinerne og transhumanismens dagsorden. Viden er magt.

Her er Dr. Rob Verkerks 10 minutters oversigtsvideo:
Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Hjælp med at sprede budskabet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk