Dr. Mark Trozzi

'Vacciner' vil skabe nye og farligere varianter | Interview med Dr. Trozzi og Dr. Alexander

Her er et nyt, informationspakket og intenst interview med Drs. Paul Alexander og Mark Trozzi med Iron Will Dove.

Her er det nye intense interview af dr. Alexander og Trozzi med Canadas ægte journalist Will Dove. Videnskaben er overvældende imod tvangsindsprøjtninger og imod de menneskerettighedskrænkende mandater. Der er ingen debat; kun propaganda mod sandhed. Begge læger redegør for videnskab og fakta og opfordrer til retsforfølgelse af de kriminelle i regeringen og industrien, som står bag denne onde dagsorden og dette bedrag.

Tak til Iron Will Dove og hele holdet hos Et stærkt og frit Canada for fremragende journalistik og aktivisme i lyset af tyranni. Alle kan få adgang til oplysninger og ressourcer til at forsvare din sundhed og dine rettigheder og hjælpe med at genoprette et frit, retfærdigt og sundt Canada på https://strongandfreecanada.org/ 

Mere om interviewet og et par uddrag af det

Dr. Paul Alexander er en epidemiolog i verdensklasse. Han er tidligere lektor ved McMaster University og rådgiver for præsident Trump om Covid-politik. Dr. Alexander kan findes online på drpaulalexander.com. Dr. Mark Trozzi er en akutlæge med 25 års erfaring, der tog orlov i begyndelsen af året for at hellige sig fuld tid til at bekæmpe Covid-tyrannierne. Dr. Trozzi kan findes online på drtrozzi.org.

Om indespærringer og "vacciner"...

"De vaccinerede og de uvaccinerede har den samme virusbelastning. Faktisk har de vaccinerede mere virus end de uvaccinerede, når de overfører virus til de uvaccinerede. Og så besluttede jeg, at jeg ville samle alle beviserne for alle disse skolebegrænsninger og samle dem på ét sted... Videnskaben siger, at lockdowns dræbte os. Skolelukninger dræbte børn. Det gjorde ikke noget til gavn for nogen."

Om ivermectin vs. remdesivir...

"[Ivermectin er] meget effektivt, og når man tager til regioner, der har brugt medicinen, som f.eks. Uttar Pradesh. De tømte hospitalerne, da de frigav ivermectin ... ud fra de oplysninger, jeg har set nu, forårsager remdesivir lever- og nyretoksicitet eller svigt. Remdesivir virker ikke, og det koster 3.000 dollars, afhængigt af hvor du er. Så i stedet for at folk skal have 50 dollars for at slippe for dette {ivermectin}, så lad os give dem et $3.000-præparat."

Om den globalistiske dagsorden...

"Dagsordenen er at låse samfund ned, ødelægge økonomier, dybest set skabe en global regering, der bruger Verdenssundhedsorganisationen, som i virkeligheden er en kriminel organisation, til at hacke sig ind i kontrollen med en falsk pandemi, der ikke eksisterede ... Folk, der ikke har studeret dette, tænker måske, er denne fyr skør? Hvad taler han om, men jeg anbefaler stærkt, at folk gør deres hjemmearbejde, før de sætter deres liv eller deres børns liv på spil, eller før de går med på denne ting, i stedet for at bekæmpe den, for vi er i krig her, fordi vi er i krig her."

Om "vacciner", der får værtskroppen til at producere nye og mere farlige varianter...

"Og hvis du giver det til børn, vil du sætte dem i en katastrofal situation, fordi vi ikke kun driver infektioner og øger antallet af infektiøse varianter, vi kan også drive fremkomsten af en patogen variant, der kan få MERS med en 40%-dødelighed ... Coronavirus ville ligne en baby [i sammenligning]."

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Klik på billedet for billetoplysninger
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk