Det er på tide at gøre en ende på dette overalt. Her er værktøjet.

Løgne, indespærringer, tvangsindsprøjtninger og andre overtrædelser af menneskerettighederne har altid været ulovlige. Nu trækker vi en streg i sandet, det haster, og der er brug for alle.

Her er et vigtigt værktøj, som vi alle bør bruge hurtigst muligt for at stoppe drabene.

Læs venligst erklæringen fra World Council for Health Cease and Desist om at ophøre og afstå. Den tjener både som et påbud om ophør og afståelse og som en meddelelse om strafferetligt og civilretligt ansvar. Den er kun på 2 1/2 side. Her kan du også se en indledende video af Dr. Tess Lawrie: https://worldcouncilforhealth.org/campaign/covid-19-vaccine-cease-and-desist/

Bemærk venligst, at der nederst i erklæringen om ophør og afståelse, på den tredje og sidste side, er tre felter, der skal udfyldes: "Betjent til", "Dato" og "Vidne".
Denne erklæring er et retfærdigt våben, som vi alle kan bruge rundt om i verden for at stoppe injektionsforbrydelserne nu. Udskriv venligst kopier af erklæringen og aflever den til alle personer og parter, der på nogen måde støtter eller fremmer injektionerne. Det omfatter enhver person, organisation eller regering, der direkte eller indirekte deltager i fremstilling, distribution, administration eller fremme af Covid-19 eksperimentelle biologiske lægemidler. Udfyld navnet på den person, gruppe eller institution, som du forkyndte denne ordre til, datoen for forkyndelsen, og skriv selv under som vidne på, at den er blevet forkyndt. Det er endnu bedre, hvis flere vidner afleverer og underskriver dokumentet. Optegnelser over, hvem der har fået kendelsen, hvornår og af hvem.
Erklæringen om ophør og afståelse kan også udskrives og opsættes som plakat mange steder, herunder hospitaler, klinikker, offentlige sundhedskontorer, offentlige bygninger, arbejdspladser, markedspladser, skoler, tankstationer, gadepæle osv.

Vær venlig at dele erklæringen om ophør og afståelse på alle platforme og sociale medier.

Vi har alle en vigtig rolle at spille for at bringe retsstatsprincippet og menneskerettighederne tilbage til vores verden nu. Vær venlig at dele, offentliggøre og videreformidle erklæringen fra World Council For Health Cease and Desist Declaration vidt og bredt.

Den person, som du sender dette dokument til, vil få en rimelig besked om, at injektionerne er kriminelle, og at han/hun skal stoppe enhver støtte eller involvering. De vil blive underrettet om den kommende strafferetlige og civilretlige forfølgelse af de involverede, især dem, der ikke ophører med det samme efter modtagelsen af denne meddelelse.

Her er nogle få vigtige uddrag fra dette yderst vigtige dokument:    

  • ERKLÆRING

World Council for Health erklærer, at det er på tide at sætte en stopper for denne humanitære krise. Endvidere erklærer Rådet også, at enhver direkte eller indirekte involvering i fremstilling, distribution, administration og fremme af disse injektioner er i strid med grundlæggende principper i common law, forfatningsret og naturlig retfærdighed samt Nürnberg-koden, Helsinki-erklæringen og andre internationale traktater.

  • OPHØR OG AFSTÅELSE

World Council for Health er etisk og juridisk forpligtet til at udstede denne erklæring, hvori det kræver, at regeringer og virksomheder ophører med at deltage direkte eller indirekte i fremstilling, distribution, administration eller fremme af Covid-19 eksperimentelle injektioner.

Rådet erklærer, at enhver levende mand og kvinde har en moralsk og juridisk pligt til at træffe øjeblikkelige og afgørende foranstaltninger for at standse dette hidtil usete medicinske eksperiment, som fortsat forårsager unødvendige og umådelige skader.

  • MEDDELELSE OM ANSVAR

Retten til kropslig integritet og retten til informeret samtykke er umistelige og universelle menneskerettigheder, som er blevet trådt under fode af regeringsmandater og virksomheders krav. World Council for Health erklærer derfor, at enhver person eller organisation, der direkte eller indirekte deltager i fremstilling, distribution, administration eller fremme af eksperimentelle biologiske Covid-19-produkter, vil blive holdt ansvarlig for overtrædelse af retfærdighedsprincipper, der er baseret på civilretlige, strafferetlige, forfatningsmæssige og naturretlige principper samt på internationale traktater.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk