Synergistiske biovåben

Beskrivelse

Medicos Pela Vida Covid-19 fra Brasilien afholdt en fremragende verdenskongres med deltagelse af ko-eksperter fra fem kontinenter. Her er Dr. Trozzis 24 minutters præsentation med titlen "Synergistic Bioweapon". Her præsenterer han stærke beviser for, hvordan den oprindelige SARS CoV2-virus, der blev frigivet i slutningen af 2019, og de igangværende tvangsindsprøjtninger arbejder i synergi for at skade menneskers immunsystem og samtidig fremme udviklingen af farlige coronavirus.

For flere måneder siden beskrev og forudsagde Dr. Trozzi mange af de dårlige virkninger af de tvungne injektioner i videoen og artiklen Covid "Vacciner" Hvor farlige er de?. På nuværende tidspunkt kan de tvungne injektioner kun med rimelighed betegnes som biovåben. Vi observerer nu mange af de forudsagte skadelige virkninger, herunder skader på immunsystemet og antistofmedieret selektion (sandsynlig kilde til omikron-varianten). Gå ikke glip af denne vigtige videnskabelige opdatering, og hjælp med at sprede advarslen.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk