Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Synergistiske biovåben

Beskrivelse

Medicos Pela Vida Covid-19 fra Brasilien afholdt en fremragende verdenskongres med deltagelse af ko-eksperter fra fem kontinenter. Her er Dr. Trozzis 24 minutters præsentation med titlen "Synergistic Bioweapon". Her præsenterer han stærke beviser for, hvordan den oprindelige SARS CoV2-virus, der blev frigivet i slutningen af 2019, og de igangværende tvangsindsprøjtninger arbejder i synergi for at skade menneskers immunsystem og samtidig fremme udviklingen af farlige coronavirus.

For flere måneder siden beskrev og forudsagde Dr. Trozzi mange af de dårlige virkninger af de tvungne injektioner i videoen og artiklen Covid "Vacciner" Hvor farlige er de?. På nuværende tidspunkt kan de tvungne injektioner kun med rimelighed betegnes som biovåben. Vi observerer nu mange af de forudsagte skadelige virkninger, herunder skader på immunsystemet og antistofmedieret selektion (sandsynlig kilde til omikron-varianten). Gå ikke glip af denne vigtige videnskabelige opdatering, og hjælp med at sprede advarslen.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk