Dr. Mark Trozzi

Dr. Andrew Hill. $40 millioner. 504.000 mennesker dør

Dr. Tess Lawrie diskuterer sin metaanalyse af Ivermectin, FDA og Dr. Andrew Hill

En særlig tak til TrialSiteNews for dette interview med Tess Lawrie, og alexandrosm fra Rumble for at have fundet disse optagelser frem fra internetarkiverne og genindlæst dem, efter at de var blevet censureret af den fascistiske videoplatform YouTube.

University of Liverpool og Dr. Andrew Hill ændrede deres konklusioner om ivermectin; betaling af $40.000.000.000

Unitaid, der er finansieret af Bill Gates, har betalt University of Liverpool $40.000.000.000, da virologen Dr. Andrew Hill fra U of L opgiver sin tidligere konklusion om, at ivermectin virker mod covider, og fremmer falsk videnskab om det modsatte. Det gav den højst utroværdige WHO en begrundelse for at blokere brugen af ivermectin, hvilket koster 15.000 mennesker, der dør unødigt hver dag.

Virolog Dr. Andrew Hill beskriver sin "vanskelige situation", da han blev konfronteret med Dr. Tess Lawrie.

Hill sikrede sig 40 millioner dollars i finansiering, præsenterede falsk videnskab og blokerede den globale adgang til ivermectin. Hill erkender, at det koster 15.000 menneskeliv om dagen, men håber, at det ville blive begrænset til 6 uger og kun koste 504.000 menneskeliv.  

Som mange forskere og læger har dr. Andrew Hill valgt en kortsigtet rolle som rig skurk.

I mellemtiden har sjældne videnskabsmænd og læger valgt en etisk vej; de har arbejdet hårdt og holdt sig tro mod videnskaben og deres ed på trods af økonomisk og institutionel forfølgelse af dem. Dr. Tess Lawrie er et ikon blandt disse gode læger og spiller hovedpersonen i denne historie.

"Andrew Hill, MD, er senior gæsteforsker i farmakologi ved Liverpool University. Han er også rådgiver for Bill og Melinda Gates Foundation og Clinton Foundation. Som forsker for WHO, der evaluerede ivermectin, havde Hill enorm indflydelse på de internationale retningslinjer for brugen af stoffet.

Hill havde tidligere skrevet en analyse af ivermectin som behandling af COVID-19, som viste, at stoffet var overvældende effektivt.

Den 6. januar 2020 vidnede Hill entusiastisk for NIH's COVID-19 Treatment Guidelines Panel til støtte for brugen af ivermectin. Inden for en måned befandt Hill sig imidlertid i det, han beskriver som en "vanskelig situation". Under pres fra sine finansieringssponsorer offentliggjorde Hill derefter en ugunstig undersøgelse. Ironisk nok brugte han de samme kilder som i den oprindelige undersøgelse. Kun konklusionerne havde ændret sig." - World Tribune

Dr. Tess Lawrie har vist sig at være klippefast i både videnskabelig viden, etik og aktivisme. Hun er direktør for Rådgivning om evidensbaseret medicin, grundlægger af det britiske Initiativ til udvikling af anbefalinger vedrørende ivermectin, og en af grundlæggerne af Verdensrådet for Sundhed. Dr. Lawrie kontaktede Hill om hans holdningsændring fra for til imod ivermectin og om hans fordrejning af videnskaben. Samtalen er chokerende, og udskriftet er inkluderet i denne artikel, som yderligere beskriver Dr. Hills sande fald fra nåde:

https://www.worldtribune.com/researcher-andrew-hills-conflict-a-40-million-gates-foundation-grant-vs-a-half-million-human-lives/ 

Tilføjelse: Her er lidt flere oplysninger om denne sag
Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Klik på billedet for billetoplysninger
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk