Sverige og Tyskland: Ingen dødsfald hos børn på grund af Covid

Forældrenes beslutning om at vaccinere deres barn mod Covid er i virkeligheden et spørgsmål om risikostyring. Forældrene må alvorligt overveje, at Covid-19 er en mindre farlig sygdom for børn end influenza. Det har den vist sig at være, og det har den været ret stabilt i næsten 20 måneder nu. 

Det er ikke let for børn at få dette patogen, sprede det til andre børn, sprede det til voksne, tage det med hjem, blive alvorligt syge eller dø af det. Så enkelt er det. Vi ved, at børn ikke har en tendens til at sende Covid-19-virus, og at begrebet asymptomatisk spredning er blevet sat alvorligt i tvivl, især for børn. 

Børn, hvis de er smittet, skal bare ikke spredes Covid-19 til andre uden videre, hverken til andre børn, andre voksne i deres familie eller på anden måde, eller til deres lærere. Dette blev på elegant vis demonstreret i en undersøgelse udført i De franske alperpædiatrisk litteraturen er klar videnskabelig dokumentation på dette område. Overvældende data viser, at den SARS-CoV-2-associerede byrde af alvorlig sygdom eller død blandt børn og unge er meget lav (statistisk set nul).

Svenske data af Ludvigsson rapporterede om de 1.951.905 børn i Sverige (pr. 31. december 2020), der var mellem 1 og 16 år, og som gik i skole uden stort set nogen form for lukning eller maskering. De fandt nul (0) dødsfald. "På trods af at Sverige har holdt skoler og børnehaver åbne, fandt vi en lav forekomst af alvorlig Covid-19 blandt skolebørn og børn i førskolealderen under SARS-CoV-2-pandemien." 

nyere tysk undersøgelse (der samler dokumentation fra tre kilder: 1) en national seroprevalensundersøgelse (SARSCoV-2 KIDS undersøgelsen), 2) det tyske lovpligtige anmeldelsessystem og 3) et landsdækkende register over børn og unge, der er indlagt med enten SARS-CoV-2 eller Pediatric Inflammatory Multisystem Syndrome (PIMS-TS)), rapporterede, at der var nul (0) dødsfald blandt børn i alderen 5 til 18 år i undersøgelsesperioden.  

Regeringer og embedsmænd inden for folkesundhed har drevet denne pandemi af frygt og propaganda. Men forældre, der er villige til at vurdere dette rent ud fra en fordel/risiko-situation, kan spørge sig selv: "Hvis mit barn kun har en lille eller ingen risiko, næsten ingen risiko for alvorlige følgesygdomme eller død og dermed ingen fordel af vaccinen, men der kan være potentielle skader og endnu ukendte skader ved vaccinen (som allerede er rapporteret hos voksne, der har fået vaccinerne), hvorfor skulle jeg så udsætte mit barn for en sådan vaccine?

Og i lyset af de potentielle risici og det faktum, at en vaccine mod Covid-19 simpelthen ikke er indiceret til børn, hvorfor skulle en forælder så lade sit barn blive vaccineret med vacciner, der stadig er på forsøgsstadiet? Børnene skal leve normalt og frit, og hvis de udsættes for SARS-CoV-2, kan vi være sikre på, at de i langt de fleste tilfælde ikke vil få nogen eller kun milde symptomer, samtidig med at de udvikler en naturligt erhvervet immunitet, og det på en uskadelig måde; en immunitet, der helt klart er bedre end den, der kan forårsages af en vaccine. 

Den medfødte immunitet hos børn, som de har med sig, og som fungerer til at beskytte dem, vil fungere her og har fungeret fantastisk her (medfødte antistoffer og NK-celler samt andre komponenter af det medfødte immunforsvar). Denne fremgangsmåde vil også fremskynde udviklingen af den meget nødvendige flokimmunitet, som der er blevet skrevet meget om. 

Ud over bekymringer vedrørende umiddelbare eller langsigtede følger af de nye mRNA-vacciner hos børn er der klare data, der tyder på, at vaccinerne måske ikke er så effektive mod infektion og spredning som oprindeligt rapporteret. 

Vi har også rapporter om, at vaccineantistoffer kan undertrykke de medfødte antistoffer (hvilket kan være ødelæggende for børn, der er afhængige af disse som deres første forsvarslinje) og udkonkurrere dem, da vaccineantistoffer er specifikke og har høj affinitet for deres antigen, mens medfødte antistoffer er uspecifikke og har lav affinitet. Dette er et stort problem, især hvis den vaccineimmunitet udkonkurrerer de naturligt erhvervede immunitetsantistoffer osv. 

Hvorfor har vi så travlt med at vaccinere vores børn? Dr. Fauci fra NIAID, Walensky fra CDC og Francis Collins fra NIH er hensynsløse over for vaccineudviklerne, f.eks. Pfizer og Moderna, for de ved, at disse vacciner ikke har de rette sikkerhedstests, og vi ved ikke, hvad der vil ske med børnene på lang sigt. 

Dette handler i virkeligheden om beslutninger om risikostyring, som vi som frie mennesker (som forældre) formentlig har lov til at træffe i USA. Det drejer sig ikke kun om videnskab. Husk også, at børn ikke kan give et ordentligt informeret samtykke, f.eks. en 8 måneder gammel eller en etårig. 

Dette er et meget vigtigt etisk spørgsmål. Dødeligheden blandt børn, f.eks. under 12 år, er så tæt på nul, som vi kan komme. Ingen af politikkerne for nedlukning og skolelukning har fungeret, og alle har fejlet med alvorlige skader på befolkningerne til følge. 

Vi har maskeret vores børn, lukket skoler, låst dem ned, drevet en stigning i selvmord blandt voksne såvel som vores børn på grund af disse politikker, og nu forsøger vi at vaccinere børn med en vaccine, som vi ikke har nogen data om de langsigtede skadevirkninger. Er det underligt, at der er et tab af tillid, og at forældre måske er tilbageholdende med at overholde alle de påbud, som regeringerne udsteder på sundhedsområdet? 

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk