Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Selvrespekt slår tyranni - Inspirerende 4 minutters video

Introduktion

Kritisk tænkning er et skridt på vejen til at overvinde tyranni. Et andet vigtigt element er selvrespekt. En kritisk tænker med respekt for sig selv vil ikke gå med på latterlige mandater. Uden selvrespekt går kritiske tænkere stadig med på misbrugte, meningsløse og konstant skiftende autoritære mandater. Det er underkastelse; det er ensbetydende med en knust ånd. Lad os være renegater, der tænker kritisk og handler i harmoni med vores indsigt, og som nægter at gå med på nonsens.

Vi håber, at du nyder denne korte inspiration lige så meget som vi gjorde.

"Selvrespekt er det, der har gjort en ende på alle tyranni i menneskehedens historie"

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk