Selvrespekt slår tyranni - Inspirerende 4 minutters video

Introduktion

Kritisk tænkning er et skridt på vejen til at overvinde tyranni. Et andet vigtigt element er selvrespekt. En kritisk tænker med respekt for sig selv vil ikke gå med på latterlige mandater. Uden selvrespekt går kritiske tænkere stadig med på misbrugte, meningsløse og konstant skiftende autoritære mandater. Det er underkastelse; det er ensbetydende med en knust ånd. Lad os være renegater, der tænker kritisk og handler i harmoni med vores indsigt, og som nægter at gå med på nonsens.

Vi håber, at du nyder denne korte inspiration lige så meget som vi gjorde.

"Selvrespekt er det, der har gjort en ende på alle tyranni i menneskehedens historie"

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: . Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk