Omicron-varianten

Udskrift

Der er tre hovedkilder til varianter, som vi skal tage hensyn til.

Den første kilde til varianter forekommer i en sund normalbefolkning uden nogen form for indespærringer og tvangsindsprøjtninger. Disse befolkninger udvikler flokimmunitet, virussen bliver mere smitsom, men mindre skadelig, hvilket betyder, at den spreder sig gennem befolkningerne og forårsager stadig færre sygdomme, befolkningen bliver immun, og virussen slutter sig til millioner af andre, der lever fredeligt i vores biome.

Den anden kilde til varianter opstår, når man pålægger befolkninger masseanvendelse af en "utæt" vaccine. Det er præcis, hvad der er blevet gjort i det meste af verden. De tvungne covid 19-injektioner er komplekse og skadelige på mange måder. Den ene måde er, at de udløser produktion af meget selektive antistoffer kun mod coronavirusets spike-protein. Disse ineffektive antistoffer stopper ikke sygdom eller overførsel, men udøver snarere et evolutionært pres på de coronavirus, der lever i injektionsofrene, til at ændre deres spike-protein for at omgå antistofferne mod spike-proteinet. Det er sandsynligvis det, som omicron-varianten er. Det er en SARS C0V2-variant med 32 genetiske mutationer eller ændringer af dens spike-protein. Den er sandsynligvis et resultat af coronavirus-evolutionen i befolkninger, der har fået mange covidinjektioner.

 
Omicron stammer sandsynligvis ikke fra Afrika, men blev først opdaget i Sverige og Israel. Afrika er det kontinent, hvor der er færrest covidinjektioner, og det anslås, at kun 6% af befolkningen er blevet tvunget eller tvunget til at få injektioner. Det er derfor ikke overraskende for ærlige eksperter på dette område, at Afrika har langt færre sygdomme og dødsfald som følge af coviditet end resten af verden.

Kilde 1 & 2

Den 12. november 2021 Dr. Geert Vanden Bosche PhD talte på den multinationale generalforsamling i World Council For Health. Den 17. november 2021 talte han til de globale kovideeksperter på det afrikanske sundhedstopmøde.

Dr. Vanden Bossche bønfaldt det afrikanske kontinent om at nægte covidinjektionerne, så menneskeheden kunne få en stor befolkning med intakte immunsystemer, der kunne udvikle og opretholde en naturlig flokimmunitet og dermed sikre menneskehedens overlevelse. Han mener, at de lande og kontinenter, der har fået mange injektioner, allerede er i stor fare.

Den 26. november erklærede WHO Omicron eller "variant B.1.1.1.529" for at være en problematisk variant. Det blev hævdet, at den stammer fra Afrika. Der blev iværksat et øget pres for at injicere den afrikanske befolkning. Samtidig blev de destruktive indespærringer og menneskerettighedskrænkelser mod vildledte og skræmte befolkninger optrappet igen af de koid-agent-besatte og vildledte regeringer rundt om i verden.

Den tredje kilde til varianter er laboratorier. Den oprindelige SARS C0V2-virus var et produkt af "funktionsforbedrende" forskning, som i vid udstrækning blev udført på bekostning af de borgere og skatteydere, som også skulle blive ofre for den: os alle sammen. https://rumble.com/vq6emy-prosecuting-those-behind-covid-mass-murder-david-martin-phd-explains.html 

De forbrydere og menneskehedens fjender, der har orkestreret skabelsen af kunstige vira for at skade og manipulere os, er stadig på fri fod. Anthony Fauci, Bill Gates og deres mange medskyldige er desværre endnu ikke blevet arresteret eller standset med alle nødvendige og rimelige midler. Så vi må altid huske på, at disse rovdyr har stjålet og brugt milliarder af dollars på udvikling af biologiske våben. Så længe de er frie og på fri fod, risikerer vi, at de frigiver alle mulige varianter og andre biologiske våben.

Mit primære indtryk er, at de tvungne covid-19 "vaccine"-injektioner virker som planlagt i samarbejde med SARS CoV2-virussen, som covid-kriminelle frigiver i slutningen af 2019. De tilsigtede formål med injektionerne" synes at være at skabe død, sygdom og at skabe en inficeret og immunologisk skadet befolkning, inden for hvilken der vil udvikle sig stadig flere farlige coronavirusser, samtidig med at den naturlige flokimmunitet blokeres, som er den enkle naturlige vej ud af denne massive covid-fangelejr. De behøver ikke at frigive flere farlige vira; gennem tvangsinjektioner kan de stimulere deres udvikling i ofrene.

De bedste skridt, vi kan tage lige nu, er for det første at stoppe alle covidinjektioner overalt; for det andet at arrestere eller eliminere netværket af kriminelle og fjender af de mennesker, der driver denne operation, og sikre viral gevinst af funktionslaboratorier; for det tredje at gøre sikre, effektive tidlige behandlinger og forebyggelse tilgængelige for alle, der har brug for dem, samtidig med at vi vender tilbage til traditionel praksis for smitsomme sygdomme, hvor kun de syge sættes i karantæne, og støtter frivilligt ekstra forholdsregler for sårbare personer; for det fjerde, at bringe alle menneskerettighedskrænkelser og meningsløse mandater, som f.eks. mundkurve, indespærring, anti-social distancering osv., og for det femte at uddanne og opmuntre offentligheden til at anvende metoder, der kan optimere vores immunsystemers sundhed.

Anbefalet læsning

Jeg kan varmt anbefale at læse:

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk