Dr. Mark Trozzi

Om dette initiativ

Børn har statistisk set ingen risiko for alvorlig sygdom med SARS C0V2. De overfører ikke covid-19 og udgør omtrent ingen risiko for andre. Mange børn, måske de fleste, har allerede været i kontakt med covid. De har haft få eller ingen symptomer og har udviklet en stor og langvarig naturlig immunitet. De skal straks sættes fri, mundkurvene skal fjernes, de skal opfordres til at lege sammen og må aldrig få covidinjektioner.

Det er vigtigt, at børn møder SARS C0V2. De udvikler let en naturlig og meget effektiv immunitet med få eller ingen symptomer, og det er vigtigt for at opnå flokimmunitet sammen. Børns stærke medfødte immunsystem, der ikke forstyrres af farlige indsprøjtninger, er med til at beskytte alle. Det er afgørende for at få denne udslæbte, fejladministrerede coronavirus-sag bag os.  

De tvungne injektioner indebærer mere end 100 gange større risiko for børn for at dø end covid-19.

De tvungne covidinjektioner udgør en alvorlig fare for vores børns immunsystem og sundhed på lang sigt. På trods af alt dette, så synger Gates, Fauci og andre psykopater i centralbanker, store medicinalfirmaer og autoritære regeringer stadig den stor løgn "sikker og effektiv". De forfører børn til injektioner med is og dansende bjørne. 

Vi ved, at vi må vælte det kriminelle covidiske foretagende. Fornuftige mennesker trækker en streg i sandet: "Stop med at dræbe vores børn!"

Trozzi-teamet er meget stolte over at være en del af den Tag affære i Canada, og vi er taknemmelige for denne fremragende nye ressource: https://stopkillingourchildren.com/. Vi håber, at ressourcerne på www.stopkillingourchildren.com vil hjælpe dig i kampen for at stoppe galskaben og redde børnene.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk