Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Stop med at dræbe vores børn!

Om dette initiativ

Børn har statistisk set ingen risiko for alvorlig sygdom med SARS C0V2. De overfører ikke covid-19 og udgør omtrent ingen risiko for andre. Mange børn, måske de fleste, har allerede været i kontakt med covid. De har haft få eller ingen symptomer og har udviklet en stor og langvarig naturlig immunitet. De skal straks sættes fri, mundkurvene skal fjernes, de skal opfordres til at lege sammen og må aldrig få covidinjektioner.

Det er vigtigt, at børn møder SARS C0V2. De udvikler let en naturlig og meget effektiv immunitet med få eller ingen symptomer, og det er vigtigt for at opnå flokimmunitet sammen. Børns stærke medfødte immunsystem, der ikke forstyrres af farlige indsprøjtninger, er med til at beskytte alle. Det er afgørende for at få denne udslæbte, fejladministrerede coronavirus-sag bag os.  

De tvungne injektioner indebærer mere end 100 gange større risiko for børn for at dø end covid-19.

De tvungne covidinjektioner udgør en alvorlig fare for vores børns immunsystem og sundhed på lang sigt. På trods af alt dette, så synger Gates, Fauci og andre psykopater i centralbanker, store medicinalfirmaer og autoritære regeringer stadig den stor løgn "sikker og effektiv". De forfører børn til injektioner med is og dansende bjørne. 

Vi ved, at vi må vælte det kriminelle covidiske foretagende. Fornuftige mennesker trækker en streg i sandet: "Stop med at dræbe vores børn!"

Trozzi-teamet er meget stolte over at være en del af den Tag affære i Canada, og vi er taknemmelige for denne fremragende nye ressource: https://stopkillingourchildren.com/. Vi håber, at ressourcerne på www.stopkillingourchildren.com vil hjælpe dig i kampen for at stoppe galskaben og redde børnene.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk