Hvordan Covid-sprøjter skader immunsystemet og hjælper nye varianter med at udvikle sig

Udskrift

Medfødt og adaptiv immunitet

Vores krops immunforsvar kan opdeles i to systemer. Det medfødte immunsystem og det adaptive immunsystem.

Med hensyn til luftvejsinfektioner som f.eks. coronavirus findes der medfødte antistoffer og medfødte immunceller i vævet omkring vores luftveje. Elementerne i det medfødte immunsystem bekæmper og eliminerer alle former for infektioner lige på det sted, hvor de kommer ind i kroppen. Det medfødte immunsystem er medfødt og er derfor til stede og aktivt ved fødslen, før der er sket nogen eksponering for infektion. Når det medfødte system udsættes for en infektion, er det ikke blot klar og effektivt, men det tilpasser sig også og bliver bedre til fremtidige infektioner. Det medfødte immunsystem har brug for at møde infektioner og få erfaring for at blive mere effektivt. Naturlig eksponering for infektioner er afgørende for immunforsvarets sundhed.

Det medfødte immunsystem er din forreste forsvarslinje. Op til 75% af alle tilfælde af covid-19 er asymptomatiske; i disse tilfælde klarer det medfødte immunsystem hele arbejdet med at fjerne infektionen og forhindre sygdom.

Når det lykkes infektionen at komme uden om det medfødte immunsystem i de øvre luftveje, aktiveres det adaptive immunsystem. Det adaptive immunsystem danner antistoffer mod mange forskellige overflademarkører fra coronaviruset eller andre inficerende patogener. Disse adaptive immunsystemelementer medfører endnu en bølge af immunsystemets forsvar på infektionsstedet. Når det adaptive immunsystem tilpasser sig til naturlig eksponering, dannes der antistoffer og andre cellulære forsvarsmekanismer mod mange forskellige aspekter af coronaviruset (ikke kun spikeproteinet). I modsætning hertil udløses det adaptive immunsystem hos ofre for covid-injektion unaturligt til kun at danne antistoffer mod coronavirusets spikeproteiner. Det er de spikeproteiner, som deres egne menneskelige celler danner under indflydelse af den injicerede genetiske manipulation. Disse kunstige adaptive antistoffer er suboptimale i deres rolle med hensyn til at neutralisere coronavirus, og de risikerer derfor faktisk at hjælpe fremtidige coronavirusinfektioner til at forårsage mere alvorlig sygdom. Dette er antistofafhængig forstærkning.

De injektionsinducerede adaptive antistoffer er også kun aktive mod coronavirusets spike-protein. Det betyder, at med en lille genetisk evolution af virusset, blot i dets spikeproteinstruktur, kan det omgå disse kunstige antistoffer. Dette er antistofformidlet selektion. De injektionsinducerede antistoffer hjælper coronavirus med at udvikle sig ved at give nyere modeller af spikeproteinvirus mulighed for at overleve og trives. Denne situation forstærkes af, at de tvungne injektioner indeholder genetiske instruktioner for sidste års spikeprotein og ikke for de nuværende varianter som f.eks. delta.

Sammenlign denne injektionsinducerede katastrofe med den naturlige adaptive immunitet. Den naturlige adaptive immunitet omfatter antistoffer og cellulære mekanismer, der er rettet mod mange aspekter af coronaviruset. Med naturlig adaptiv immunitet som følge af naturlig infektion kan virussen ikke undslippe immunsystemet med blot en lille genetisk variation af dens spidsprotein. Naturlig erhvervet adaptiv immunitet er langvarig og effektiv mod alle varianter af SARS C0V2-virus.

Omkring 80% af covid-19-infektioner er enten asymptomatiske eller milde. I asymptomatiske tilfælde blev infektionerne fuldstændig løst af det medfødte immunsystem på det sted, hvor de trængte ind i patienternes luftveje. I milde symptomatiske tilfælde blev det adaptive immunsystem naturligt aktiveret og bidrog til at fjerne infektionen. I denne proces "lærer" det medfødte immunsystem også og er endnu bedre forberedt på fremtidige møder med cornavirus.        

De fleste af de andre 20% infektioner er moderate og forsvinder naturligt. For dem fungerer det medfødte system og bekæmper en stor del af infektionen, mens det adaptive immunsystem skaber andre antistoffer og forsvarsmekanismer til at bekæmpe de nuværende og fremtidige infektioner.      

Mindre end 0,3% af covid-19-infektioner er dødelige, og dødsfaldene forekommer generelt hos ekstremt ældre eller usunde personer.   

På en relativ skala er det ikke særlig skræmmende statistikker for en smitsom sygdom, og covid-19 har aldrig rigtig kvalificeret sig til de traditionelle definitioner af en "pandemi".        

For at fremme argumentet for naturlig infektion og naturlig immunitet må vi overveje, hvordan forskere og klinikere i løbet af de sidste to år har udviklet sikre, overkommelige og effektive behandlinger, forebyggelses- og profylakseprotokoller for covid-19 til en overkommelig pris. Disse sikre protokoller reducerer lidelser og dødsfald med yderligere 80% til 90%. Disse sikre behandlinger gør således den justerede dødelighed af covid til ca. 0,045%, eller ca. 1 ud af 2 220. Mens patienterne nyder godt af disse sikre behandlinger, udvikler de stadig en fremragende naturlig bred coronavirusimmunitet, som viruset ikke let kan udvikle sig og undslippe. Patienterne er immune for livet.

Af flere grunde er situationen ikke så godartet for injektionsofre. For det første har de genererede antistoffer en meget begrænset aktivitet mod kun spikeproteinet, så virusene tilskyndes til at udvikle sig og undslippe deres virkning. For det andet er de genererede antistoffer ikke optimale til at neutralisere fremtidige vira, som de binder sig til, og derfor kan disse antistoffer faktisk hjælpe virussen med at inficere værten med øget sygdomsgrad og død: dette er "antistofafhængig forstærkning"; det er grunden til, at tidligere dyreforsøg viste, at cornavirus-"vacciner" forårsagede dramatisk øget død hos de eksperimentelt "vaccinerede" dyr, når de senere blev udsat for virkelige infektioner.

For det tredje har de injektionsinducerede spikeprotein-antistoffer, selv om de er ineffektive til at standse sygdom eller overførsel (de fungerer slet ikke som vaccine), en højere bindingsaffinitet for virusets spikeprotein end antistofferne i det medfødte immunsystem; som følge heraf binder disse ineffektive kunstige antistoffer sig til de coronavirus, som man støder på, og forhindrer det medfødte immunsystem i at bekæmpe infektionen. Dette forhindrer den første og vigtigste forsvarslinje, det medfødte immunsystem, i både at bekæmpe infektionen og tilpasse sig til fremtidige udsættelser for coronavirus.

Denne uforsvarlige indblanding i immunsystemet kan gøre injektionsofre mere og mere sårbare over for coronavirus og samtidig skabe reservoirer, hvor cornavirus kan trives og udvikle sig til potentielt farligere varianter. De coronavirusvarianter, der udvikler sig hos injektionsofrene, er særligt farlige for injektionsofrene, fordi de har en undertrykt medfødt immunitet og smalt aktive antistoffer, som faktisk kan forstærke sygdommen snarere end at bekæmpe den.    

Denne videnskab viser sig allerede i vores observationer fra hele verden. Der er øget sygdom, død og virusbelastning i forbindelse med masseanvendelse af disse kriminelt administrerede, tvungne og fordrejede injektioner.

Jeg vil nu gerne fortælle om noget fremragende arbejde udført af Dr. Verkerk og Dr. VandenBossche. Disse artikler indeholder vigtig dyb indsigt i immunsystemet og virkningerne af disse farlige injektioner. De er en frisk kaffe og fokuseret studietid i et roligt rum værd.

Anbefalede referencer

Uddrag

"Som vi har beskrevet i en tidligere artikel, når covid-19 "vacciner" ikke giver nogen fordele for børn, når de udhuler deres medfødte immunsystem, og når der er betydelige kendte risici (f.eks. myokarditis, perikarditis), hvad er så grundlaget for tvangsbestræbelser på at fortsætte med at vaccinere børn?

Men med yderligere kendte og ukendte risici (se ovenfor) og flere og flere beviser for, at uvaccinerede børn kan blive et afgørende immunreservoir, der kan hjælpe menneskeheden med at komme ud af den nuværende pandemi (også ovenfor), synes beviserne at pege på, at det er en slam dunk for at udøve retten til at nægte, selv om det er en booster, der tilbydes. For nogle kan beslutningen naturligvis være kompliceret afhængigt af, hvordan man værdsætter sundhed, og hvilke omkostninger man vil tillægge det at blive henvist, om end sandsynligvis midlertidigt, til en samfundsmæssig outsidergruppe. (https://www.jstor.org/stable/3791271). Det er værd at bemærke, at i betragtning af den komplekse information om risici og fordele ved covid-19 "vaccination" på baggrund af et landskab med hurtigt skiftende naturligt erhvervet og covid-19 "vaccine"-induceret immunitet, er der næppe en ung sjæl på denne planet, der kunne have fået et ordentligt informeret samtykke, før de fik deres covid-19-sprøjte. I lovgivningen er det allerede kriminelt overfald.

Desværre har den almindelige juridiske profession, der er dybt forbundet med korporatokratiet, ligesom den almindelige lægevidenskabelige profession og dens nært beslægtede farmaceutiske partnere, desværre lang vej igen, før den kan betragtes som gennemsigtig, ærlig eller etisk."

Her er et par vigtige citater fra Dr. Vanden Bossches artikel:

 "lande, der takket være massevaccination har forberedt deres befolkninger på at fungere som en fremragende grobund for mere smitsomme varianter, vil udvise en høj grad af gæstfrihed over for Omicron og dets ligesindede."

"Massevaccination fremmer viral resistens over for C-19-vacciner. Viral resistens øger SARS-CoV-2's (f.eks. Omicron) infektiøsitet og kan i sidste ende gøre det muligt for SARS-CoV-2 at udnytte alternative celleoverfladedeterminanter til at trænge ind i celler, der tillader det."

Dr. Vanden Bossches afsluttende afsnit:

"Det er ubestrideligt, at massevaccination kun vil få virussen til at udnytte sin evolutionære kapacitet fuldt ud, herunder - om nødvendigt - sin evne til at bruge alternative receptordomæner på celler, der er tolerante. De fitnessomkostninger, der kan følge med en så dramatisk mutation, vil sandsynligvis blive belønnet med øget patogenicitet. Jeg er virkelig bange for, at denne dynamik i sidste ende vil gøre det muligt at foretage en naturlig udvælgelse af individer med ukompromitteret medfødt immunitet og samtidig eliminere dem uden immunitet. Selv om en sådan naturlig udvælgelse ville føre til en udryddelse af SARS-CoV-2, da den medfødte immunitet steriliserer viruset og blokerer for overførsel, ville konsekvenserne være ufattelige - den pris, der betales for at standse pandemien ved at udrydde viruset, kan ikke sammenlignes med den pris, der betales ved at skabe flokimmunitet og tillade, at viruset kommer ind i en endemisk tilstand. De, der gennemtvinger massevaccination, vælger førstnævnte i stedet for sidstnævnte, en handling, der vil blive husket som den mest dødbringende synd nogensinde."

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk