Dr. Mark Trozzi

Verdensrådet for Sundhed: Omicron, Boosters og Spike Protein Detoxification

Hvad er der i dette indlæg?

Omicron, lock downs, indsigt og guide til afgiftning af spike-protein

I dag har vi fire vigtige nye ressourcer fra World Council for Health:

  1. en første erklæring om omicron-varianten,
  2. en officiel erklæring om nedlukninger,
  3. en vejledning til afgiftning af spikeproteinerne i ofre for covid-injektion,
  4. og indsigt til hjælp for personer, der overvejer flere covid-injektioner.

Også, Her er dagsordenen for dagens generalforsamling kl. 14.00 EST (Toronto tid), som omfatter avanceret videnskab om covider og avancerede juridiske strategier til at stoppe den kriminelle covidvirksomhed og angrebet på menneskeheden: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom

Det Internationale Sundhedsråds erklæring om Omicron:

Forhåndsvisning:

"World Council for Health (WCH) er imod den udbredte skræmmekampagne som følge af opdagelsen af B.1.1.1.529 (Omicron)-varianten af SARS-CoV-2. Ifølge de foreliggende beviser giver varianten ikke anledning til større bekymring end andre varianter.

WCH erkender, at alle vira muterer, og at naturlig immunitet giver bedre beskyttelse mod virusmutationer end Covid-19-vaccinationer. 

Vi advarer mod genindførelse af afspærringer og andre unødvendige foranstaltninger, som ikke har vist sig at bremse spredningen af virussen. Disse foranstaltninger har vist sig at forårsage unødig skade."

Det Internationale Sundhedsråds erklæring om Lock Downs:

Forhåndsvisning:

"World Council for Health (WCH) er stærkt imod brugen af lockdowns som et redskab til at forhindre spredning af SARS-CoV-2. Det har vist sig, at lockdowns, shelter-in-place-ordrer og mobilitetsbegrænsninger gør mere skade end gavn.

I henhold til grundlæggende epidemiologisk teori fører indespærringer ikke til et fald i antallet af tilfælde på lang sigt, og de har heller aldrig med held ført til udryddelse af en sygdom. Det er især kontraproduktivt at anvende lockdowns uden for den indledende fase af en pandemi."

Spike Protein afgiftning Guide

Ved genetisk manipulation begynder injektionsofre at producere det giftige coronavirus spike-protein i løbet af få dage. De fleste mennesker har høje niveauer i blodet i omkring en måned. Vi anbefaler ikke disse injektioner, men ønsker også at hjælpe alle, der er tvunget til eller vælger at få injektionerne. Begynd afvænningen så hurtigt som muligt, selv før injektionerne:

Forhåndsvisning:

Om denne vejledning
Dette er en vejledning, der er under udvikling, og som indeholder nye oplysninger om, hvordan man fjerner virale og vaccineinducerede spikeproteiner fra kroppen. Listerne over urtemedicin og andre lægemidler og kosttilskud er blevet udarbejdet i et samarbejde mellem internationale læger, forskere og holistiske læger.

Da Covid-19-infektioner, Covid-19-vacciner og spørgsmålet om skadevirkninger af spikeprotein er nyt, er denne vejledning baseret på etableret og ny medicinsk forskning samt klinisk erfaring fra internationale læger og holistiske sundhedspraktikere; den vil blive udviklet, efterhånden som der kommer nye beviser frem.

De inkluderede patentfrie lægemidler og kosttilskud kan have forskellig tilgængelighed rundt om i verden."

Booster "Vacciner"

Hvis nogen, du kender, allerede er blevet vaccineret og overvejer flere covid 19-forsøgsinjektioner eller "boostere", skal du opfordre dem til at få mere at vide og træffe en velinformeret beslutning. Her er en god ressource til denne proces:

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk