Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Ny ucensureret 2 timers samtale mellem verdens bedste

Introduktion

Takket være Alliance for Natural Health og Weistreich Foundation eller organisationen er denne næsten 2 timers ucensureret samtale ledet af en førende, meget publiceret, amerikansk professor i familielægevidenskab og folkesundhed, Paul Mills PhD.

Hans gæster er verdens førende kardiolog og ekspert i covid-19, Dr. Peter McCullough MD MPH FACC, vaccinolog Dr. Geert Vanden Bossche DVM PhD, og grundlæggeren af Alliance for Natural Health, Dr. Rob Verkerk MSc DIC PhD FACN.

Samtaleemnerne var de centrale spørgsmål om covid-19, massevaccination og tidlig behandling, som har splittet samfund over hele verden. Du kan se og dele den originale kilde her: https://www.anhinternational.org/news/an-uncensored-covi-sation-with-mccullough-vanden-bossche-verkerk/

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk