Ny ucensureret 2 timers samtale mellem verdens bedste

Introduktion

Takket være Alliance for Natural Health og Weistreich Foundation eller organisationen er denne næsten 2 timers ucensureret samtale ledet af en førende, meget publiceret, amerikansk professor i familielægevidenskab og folkesundhed, Paul Mills PhD.

Hans gæster er verdens førende kardiolog og ekspert i covid-19, Dr. Peter McCullough MD MPH FACC, vaccinolog Dr. Geert Vanden Bossche DVM PhD, og grundlæggeren af Alliance for Natural Health, Dr. Rob Verkerk MSc DIC PhD FACN.

Samtaleemnerne var de centrale spørgsmål om covid-19, massevaccination og tidlig behandling, som har splittet samfund over hele verden. Du kan se og dele den originale kilde her: https://www.anhinternational.org/news/an-uncensored-covi-sation-with-mccullough-vanden-bossche-verkerk/

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk