Tillidsfulde ledere modarbejder WHO's nye magtovertagelse I dag kl. 12.00

WHO og deres medskyldige mødes lige nu for at fremkalde flere diktatoriske beføjelser over os. I mellemtiden holder betroede ledere en modfortælling kl. 12.00 EST.

Har du tillid til WHO?

Har du tillid til en organisation, der står i spidsen for den globale hindring af sikker og effektiv behandling af Covid-19; og som står i spidsen for den globale kampagne for tvangsinjektion, der forårsager rekordstore bivirkninger og dødsfald, stimulerer udviklingen af covid-19-varianter hos injektionsofre, ødelægger immunsystemet hos unge og gamle mennesker; mens den tydeligvis ikke blokerer for infektion eller overførsel af covid-19? Det er Verdenssundhedsorganisationen.

WHO og deres herrer planlægger at få mere magt

WHO med deres ulovlige herrer og mange håndlangere mødes lige nu for at drøfte og muligvis underskrive en ny "traktat om pandemisk beredskab". WHO har i de seneste årtier lagt grunden til det autoritære misbrug og den globale styring, som de har pålagt os alle i de seneste to år. I dag planlægger de at få mere magt for at underkaste sig menneskeheden yderligere og udvide deres globale diktatur endnu dybere ind i vores liv.

Tillidsfulde ledere modvirker

I dag er World Council for Health sammen med Trial Site News vært for en legitim modfortælling med etiske videnskabelige og juridiske eksperter kl. 12.00 EST (Toronto) tid, hvilket svarer til 19.00 centralafrikansk tid.

Denne begivenhed er arrangeret af advokat/journalist/menneskerettighedsaktivist Shabnam Palesa Mohamed og medarrangør er den juridiske strateg/forfatter/underviser Charles Kovess.

Blandt de internationale paneldeltagere er WCH-medstifter Dr. Tess Lawrie, Dr. Pinky Ngcakani, Dr. Astrid Stuckelberger, molekylærbiolog Fahrie Hassan, advokat Obert Kondongwe og advokat Omar Khan.

Du kan deltage live her: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/

Tilmeld dig til arrangementet her: https://trialsitenews.com/trialsitenews-townhall-world-council-for-health/

WHO's krænkelser af menneskerettighederne

De nuværende menneskerettighedskrænkelser og misbrug af kloden gennem WHO, som i vid udstrækning finansieres af Bill Gates og GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunizations), fremmes af det internationale sundhedsregulativ (2005)[2], som blev underskrevet af 196 lande i 2005. Dette IHR er alvorligt og har været begrundelsen for de menneskerettighedskrænkelser, tvungne medicinske procedurer, tvungne dødbringende injektioner og så meget andet, som vi har udholdt siden svindeldemokratiets begyndelse. De misbrugte beføjelser, der er tildelt WHO's ejere og deres tentakler gennem regeringer verden over, er drakoniske, men rovdyrene vil have mere.

WHO hævder at have denne magt over folket og søger mere i en ny verdens "traktat".

Den nuværende IHR fra 2005 giver allerede WHO og medlemsstaterne disse diktatoriske beføjelser over befolkningen:

"- gennemgå rejsehistorikken i de berørte områder; gennemgå bevis for lægeundersøgelse og eventuelle laboratorieanalyser; kræve lægeundersøgelser; gennemgå bevis for vaccination eller anden profylakse; kræve vaccination eller anden profylakse; sætte mistænkte personer under observation af folkesundheden; gennemføre karantæne eller andre sundhedsforanstaltninger for mistænkte personer; om nødvendigt gennemføre isolation og behandling af de berørte personer; gennemføre sporing af mistænkte eller berørte personers kontakter; nægte mistænkte og berørte personer indrejse; nægte ikke-ramte personer indrejse i de berørte områder; og gennemføre udrejsescreening og/eller restriktioner for personer fra de berørte områder."

Som om alt dette ikke er slemt nok, besluttede 26 nationer, herunder Australien, Canada, Island, Norge, Republikken Korea, Sydafrika, Ukraine, Storbritannien, USA, Uruguay og EU's medlemsstater, men ikke Rusland, Kina og Indien, i marts 2021 at mødes nu, mellem den 29. november og 1. december 2021, på et særligt møde med Verdenssundhedsorganisationen for at drøfte og muligvis underskrive en ny "traktat" om beredskab og reaktion på pandemier.

Dr. Tedros om den nye "traktat"

Den berygtede kommunist Dr. Tedros har været generaldirektør for WHO siden 2017. Han har tjent sine herrer godt og har brugt WHO til at styre det globale autoritære misbrug og den verdensovertagelse, som vi har været udsat for siden lanceringen af covid-19. Tedros udtalte for nylig, at den nye traktat er nødvendig, fordi "Det er den eneste store ændring, som ville gøre mest for at øge den globale sundhedssikkerhed og styrke Verdenssundhedsorganisationen."

At give WHO beføjelser er noget af det allersidste, vi ønsker. Denne foreslåede nye "traktat" vil forlænge det globale diktatur, der er blevet til, og som involverer WHO, dens marionetdukker som Gates, GAVI, Kina, Big Pharma, centralbanker og deres mange tentakler, håndlangere og medskyldige i de nuværende forbrydelser mod menneskeheden.

Forslag til yderligere læsning

For at læse mere om IHR fra 2005 og den nuværende plan om mere magt i navnet på en ny "traktat om beredskab og reaktion på pandemier" se Pincipia - Videnskabelig og Nyheder om forsøgswebstedet.

Tillidsfulde ledere og verdenskendte eksperter mod

Mens de globale rovdyr mødes under den korrupte WHO i går, i dag og i morgen for at søge mere drakonisk magt, mødes legitime ledere for positiv forandring i vores verden, som er sundheds- og juridiske eksperter, for at diskutere "Hvor meget magt skal WHO have efter i morgen den 1. december?"

Denne vigtige begivenhed finder sted kl. 19.00 centralafrikansk tid, hvilket er kl. 12.00 EST (Toronto). Du kan se det live her: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/  

Tilmeld dig til arrangementet her: https://trialsitenews.com/trialsitenews-townhall-world-council-for-health/

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk