Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

VCC: Ny åbenhjertig diskurs med lægerne Alexander og Trozzi

Dette er en meget åben og afslappet diskussion med deltagelse af lægerne Alexander og Trozzi, Ted Kuntz og VCC

Beskrivelse

Her har videnskabsmanden Dr. Alexander og klinikeren Dr. Trozzi en meget åbenhjertig diskussion og en Q&A-session med Ted Kuntz. De diskuterer den videnskabelige videnskab, korruption og de ubegrundede kampagner for at sprøjte børn. Både Alexander og Trozzi deler insiderinformationer og intime erfaringer fra deres rejser med at forblive etiske og ærlige gennem covid-æraen.

Alle, der stadig er i tvivl om disse injektioner, eller som overvejer at give deres børn injektioner, vil have stor gavn af denne ærlige diskussion med videnskabsmand Dr. Alexander og kliniker Dr. Trozzi.

Vaccine Choice Canada har kæmpet for canadiernes ret til information og valgfrihed i årtier, længe før denne nyeste og langt farligste injektion, der nogensinde er blevet kaldt en "vaccine", blev lanceret. Siden den fælles dagsorden blev lanceret, er Vaccine Choice Canada trådt stærkere frem end nogensinde! VCC er jævnligt vært for store arrangementer og talere. https://vaccinechoicecanada.com/resources/vcc-live-calendar/

"Det var en ære og en fornøjelse for Dr. Alexander og mig selv at være vært for VCC til denne store diskussionsaften." Mark Trozzi MD

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk