Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Børn dør efter at være blevet injiceret

Læger, sygeplejersker, forskere og aktivister bliver ved med at slå alarm: Beskyt børnene!

Hurtig video

Her er en foruroligende to minutters video af børneatleter, der kollapser og dør efter at være blevet injiceret med Gates, Fauci og Big Pharmas bio-våben.  

Det er vanvid at injicere børn

Børn har ingen statistisk risiko for alvorlig sygdom som følge af covid. De overfører det ikke til andre. Børn bør fritages for alt dette kovide vanvid og aldrig injiceres. Derudover, disse injektioner er ikke sikre og ikke effektive. 

Vaccinerne forårsager flere dødsfald end alle vaccinerne tilsammen i de sidste 30 år tilsammen. Se stigningen i antallet af vaccine-dødsfald, siden disse såkaldte vacciner" er blevet påtvunget og tvunget ind i mennesker verden over.

https://www.anhinternational.org/news/feature-how-safe-are-covid-vaccines-part-two/#user-heading-1 

Fakta om Covid Kid

Canadiske læger og sygeplejersker har netop organiseret denne presserende ressource for at advare og uddanne forældre: https://www.covidkidfacts.ca/

Det er forkvaklet at se etiske læger og sygeplejersker, der udtaler sig, enten gøre det anonymt eller blive forfulgt af politikere, medicinske myndigheder og andre håndlangere af den kriminelle covid virksomhed. De samme hjerteløse marionetter tager imod pengene og efterligner den store løgn: "Covid-19 'vaccinerne' er sikre og effektive." De bør stilles for retten, mens de etiske læger og sygeplejersker, der har talt ud og modsat sig denne dagsorden, bør få kontrol over sundhedsvæsenet.

Konklusion og yderligere due diligence

For at få en solid forståelse af disse virale genetiske injektioner og de mange måder, de kan skade og dræbe os på, bedes du afsætte en time på et godt tidspunkt snart til at se eller læse denne dokumentarfilm, Covid "vacciner"; Hvor farlige er de? Tag dine rettigheder tilbage, beskyt dine børn, og hjælp med at retsforfølge de kriminelle covider, som i øjeblikket hjemsøger vores regeringer, institutioner og dinosaurmedier.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk