Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

FDA og Pfizer er et match skabt i helvede

Disse korrupte svende griner af borgernes rettigheder... igen.

FDA tager 108 dage om at godkende den skadelige injektion, men kræver 55 år for at redigere og dele dokumenterne.

Public Health and Medical Professionals for Transparency (PHMPT) er en gruppe af læger og videnskabsfolk, herunder Harvey Risch, professor i epidemiologi ved Yale School of Public Health. Gruppen har indgivet en anmodning i henhold til Freedom of Information Act om dokumenter i FDA's besiddelse vedrørende godkendelsen af Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccinen.

Regeringen fortalte retten, at den har 329.000 sider dokumenter som svar på FOIA-anmodningen og har tilbudt at fremlægge 500 sider om måneden for at redigere det frigivne materiale. Med denne hastighed vil FDA frigive alle disse dokumenter om knap 55 år.

Public Health and Medical Professionals for Transparency anlagde sag, efter at FDA afviste deres anmodning om at fremskynde udleveringen af dokumenterne.

Anbefalet yderligere læsning: https://worldnationnews.com/fda-asks-court-for-55-years-to-release-full-data-on-pfizers-covid-19-vaccine/

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk