Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Verdensrådet for Sundhed baner vejen for en sundere verden

Introduktion

World Council for Health, en koalition af medicinske og sundhedsfaglige organisationer verden over, lancerede i september en omfattende guide til en vellykket behandling af Covid-19 i hjemmet.

I dette inspirerende, informative og styrkende indledende interview med Shabnam Palesa Mohamed fra TrialSite News slutter WCH's styrelseskomité sig til TSN for at dele oplysninger med offentligheden om WCH's vision og mission, tilknyttede organisationer, aktiviteter, som rådet er optaget af, spændende kommende begivenheder, hvordan man kan blive medlem af og støtte WCH, og vigtigst af alt, et klart budskab om sandhed, tillid, sundhed og frihed.

Du kan finde flere oplysninger på www.worldcouncilforhealth.org

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Odesláním tohoto formuláře souhlasíte se zasíláním marketingových e-mailů od: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Svůj souhlas se zasíláním e-mailů můžete kdykoli odvolat pomocí odkazu SafeUnsubscribe®, který najdete na konci každého e-mailu. E-maily jsou obsluhovány společností Constant Contact
da_DKDansk