Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Lawrie udfordrer lægerne til at være tro mod deres etik

Introduktion

Dr. Lawrie er en respekteret pioner inden for etisk videnskab og behandling af kovider. Hun er også en af grundlæggerne af World Council for Health. I denne tre minutters video om den nuværende korruption af de medicinske myndigheder udfordrer Dr. Lawrie lægerne til at forblive tro mod vores etik og videnskab og mod den skadelige covid-dagsorden.

"Vores forbindelser med vores patienter bliver systematisk undermineret af ubarmhjertig desinformation, der stammer fra virksomheders grådighed. "

"Vil vi fortsat blive holdt som gidsler af korrupte organisationer, sundhedsmyndigheder, store medicinalfirmaer og milliardærsociopater, eller vil vi gøre vores moralske og professionelle pligt til ikke at gøre skade og altid gøre det bedste for dem, der er i vores varetægt."

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk