Stærk advarsel fra lægerne Vanden Boscche, Alexander, Stock og Trozzi

Vi oplever de højeste infektionsrater, hospitalsindlæggelser og dødsfald i de lande, der er mest "vaccinerede".

Dr. Vanden Boscche slår alarm om ødelæggelsen af den medfødte immunitet

Dr. Geert Vanden Boscche er en virolog, immunolog og vaccinolog i verdensklasse. Han er den fuldendte insider og whistleblower. Hans omfattende karriere har omfattet stillinger på højt niveau i Bill og Melinda Gates Foundation samt GAVI.  

For tre dage siden, den 17. november 2021, gav han denne detaljerede advarsel på det afrikanske sundhedstopmøde. Han gav udtryk for sin velunderbyggede bekymring over, at håbet allerede er tabt for de befolkninger i verden, der får mange indsprøjtninger, inden han bønfaldt Afrikas befolkning om at afvise indsprøjtningerne, før de er på samme vej mod et svigtende immunsystem, udbredt sygdom og død.

Afsløring af den dystre virkelighed i forbindelse med vaccineinduceret antistofformet selektion

De såkaldte "vacciner" ødelægger enkeltpersoner og befolkninger.

Ud over de rekordstore første uønskede hændelser og dødsfald som følge af disse tvungne injektionskampagner står vi også over for disse andre katastrofer, der er under udvikling:

  • beskadigede immunsystemer,
  • forbedret cornavirus-sygdom,
  • farlige nye varianter,
  • injektionsofre bliver til super-spredere
  • blokering af udviklingen af en sund flokimmunitet, som ville være opnået uden disse injektioner,
  • og forstyrrelser af den medfødte immunitet hos unge og gamle, "vaccinerede" og "uvaccinerede", som vil forårsage: alvorlig coronavirus-sygdom, forværring af mange andre infektioner, der vil bryde igennem de beskadigede immunsystemer, autoimmune sygdomme og lammende vedvarende virkninger på børns immunsystem.

Disse såkaldte "vacciner" er utætte, hvilket betyder, at de kan reducere symptomerne, men de fjerner ikke virussen og blokerer heller ikke for infektion eller overførsel. Injektionsofre har højere virusbelastninger i deres luftveje, og deres symptomer er bufferet, så de er mere tilbøjelige til at sprede smitte. Disse ofres virusbelastede luftvejssystemer er evolutionære arnesteder, hvor coronavirusene kan leve og udvikle sig til farligere varianter. I 2020 blev vi løjet for om "asymptomatisk spredning" hos naturlige mennesker; men nu skaber injektionerne super-spredere .

Det er sandt, at injektionerne allerede viser alvorlige skader på forsøgspersonerne, og at der desværre er meget mere at komme efter i denne henseende. Men vi kan nu se, at det også er sandt, at injektionsofre huser og udvikler puljer af corona-virus, hindrer flokimmunitet og opretholder en konstant tilstedeværelse af corona-virus i befolkningen, som dræner den medfødte immunitet, selv hos de "uvaccinerede". Så injektionskampagnerne bringer os alle i alvorlig fare.

For flere detaljer og beviser på disse forhold, se denne nylige artikel af Dr. Paul Alexander med bidrag fra lægerne Dan Stock og Mark Trozzi.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk