Sådan optimerer du immunforsvarets sundhed

Lige råd til at optimere immunsystemets sundhed: den rigtige løsning.

Introduktion

Dit immunsystem er dit egentlige forsvar mod Covid-19, delta-varianten og alle infektioner.
WHO og andre gamle korrupte regeringer, institutioner, propagandister og medicinske autorisationsorganer samt skurke som Bill Gates og Anthony Fauci presser mundkurv på for at give dem mundkurv på, lægge antisociale afstand, PCR-test, foretage husarrest, lukke og ødelægge virksomheder og økonomier og især presse deres eksperimentelle biologiske injektioner eller biologiske våben, som ikke er sikre og ikke effektive. Omvendt giver de aldrig det råd, der virkelig redder liv fra smitsomme sygdomme, nemlig hvordan vi optimerer vores immunsystem.

NY START

Sidste år delte vi essensen af NEWSTART-programmet med Dr. Nedley for at optimere immunforsvaret.

Nutrion

Exercise

Water (hydrering)

Sunshine

Temperance (undgå immundæmpende midler som tobak og overdreven alkohol)

Air (gå ud og få frisk luft)

Rest (kvalitetssøvn)

Trust i guddommelig kraft (åndelig sundhed)

Her er et 13 minutters interview med Dr. Niel Nedley om NEWSTART fra marts 2020: https://drtrozzi.org/2021/01/10/useful-advice-to-improve-your-immunity/

Råd til optimering af immunforsvaret fra World Council for Health

Nu har vores globale fyrtårn: World Council for Health offentliggjort detaljerede råd om immunforsvaret. WCH opdaterer regelmæssigt sundhedsoplysninger, da WCH's læger og forskere fra hele verden konstant forsker og forbedrer vores viden. Vi anbefaler at besøge ressourcerne rutinemæssigt for hyppige nye ressourcer og opdateringer på www.worldcouncilforhealth.org

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Dagligt nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Vores allierede

da_DKDansk