Dr. Mark Trozzi

Dr. Trozzi: Forvandling fra akutlæge til aktivist på fuld tid

Lianne Bridges interview med læge og whistleblower Dr. Trozzi

Introduktion

I dette interview udforsker Lianne Bridges fra Designing Transformation den personlige historie og insiderperspektivet på Dr. Trozzis forvandling fra akutlæge før kovidose til læge i første linje og udviklingen til whistleblower og aktivist på fuld tid.

Beskrivelse af Lianne Bridges

Interview med dr. Mark Trozzi - en modig og etisk læge, der er blevet aktivist og en canadisk lægeinsider.

Mark er uddannet fra University of Western Ontario og har praktiseret akutmedicin i de sidste 25 år og er en erfaren instruktør i kritisk genoplivning. Han har haft vagt på flere akutmodtagelser siden pandemiens begyndelse, herunder en akutmodtagelse, der var specielt beregnet til COVID, indtil han fratrådte af moralske årsager i februar 2021.

I mit interview med Mark fortæller han om sin rejse som læge gennem de sidste 18 måneder af pandemien. Han giver et insiderperspektiv på undertrykkelsen af information, regeringens og mediernes skævvridning af data og censuren af videnskabelige diskussioner og debatter. Han afslører, hvad han har set på første hånd og gennem diskussioner med kolleger om, hvad der rent faktisk foregår på hospitalerne i forhold til det, der rapporteres i medierne. Han forklarer, hvorfor det er så svært for læger og andet sundhedspersonale at sige deres mening. Han deler også sit perspektiv på naturlig immunitet, terapeutiske behandlingsmuligheder, overførsel af sygdommen og mandater. Han giver anbefalinger om, hvordan folk kan engagere sig for at beskytte sig selv, deres familier og samfund.

Ifølge Dr. Trozzi "Den første bølge af pandemien" var absolut den mest stille tid i min karriere, både på min almindelige skadestue og min "COVID-19-udpegede" skadestue, der var næsten ingen patienter og næsten intet arbejde. Jeg havde flere lange vagter på skadestuen uden en eneste patient.

Jeg oplever, at hospitalsadministrationen på alle niveauer ikke har haft noget andet valg end at underkaste sig regeringernes endeløse top-down-udrulning af tvivlsomme nye regler, protokoller og procedurer. Mine ærlige samtaler med kolleger om min forskning og mine observationer blev til et problem. En vigtig administrator, som jeg har stor respekt for, sagde til mig, at "mine tanker gjorde andre utilpas og gjorde det svært at holde alle motiverede og i overensstemmelse" med alle de nye protokoller og restriktioner. Jeg havde sympati for den triste situation og bevarede min kliniske stilling ved at love at "bide mig i tungen, hver gang jeg troede, at jeg skulle tale om COVID-19" på hospitalet. Dette var i sidste ende etisk umuligt for mig, og i midten af november begyndte jeg at afvikle mit arbejde på skadestuen og sagde op fra alle mine skadestuer i midten af februar for at undgå konflikter mellem mit sociale, juridiske og etiske ansvar; og de hospitaler, som jeg holder af."

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk