Dr. Ros Jones To minutter til at redde børn

Dr. Ros Jones MD FRCPCH har altid støttet vacciner, men ikke disse injektioner.

Introduktion

De kriminelle covid-kriminelle er stadig ikke tilfredse, selv om deres tvangsinjektionskampagner har dræbt flere mennesker end årtier med alle rigtige vacciner tilsammen. De ved, at dette rekordstore dødstal kun er begyndelsen, for der er mange flere bivirkninger, der vil opstå i løbet af månederne og årene efter, at ofrene er blevet injiceret. For en omfattende undersøgelse af mange af de måder, hvorpå disse injektioner skader og dræber, og hvad man kan forvente på kort, mellemlang og lang sigt, klik her: https://drtrozzi.org/2021/06/04/covid-vaccines-how-dangerous-are-they/

Nu vil de have børnene.

Børnene har fået mundkurv på, er blevet nægtet, er blevet mentalt misbrugt, fængslet og terroriseret af den covidiske dagsorden. De har statistisk set ingen risiko for alvorlig sygdom som følge af covid, og intet af dette misbrug har været videnskabeligt eller begrundet. Børn kan kun være mikrobiologisk sikre, hvis de bliver afmaskeret, befriet, får naturlig mad, får lov til at leve, lege og udvikle et sundt naturligt immunsystem.

Vi anbefaler denne læsning: https://drtrozzi.org/2021/10/07/children-should-be-freed-now-and-never-covid-injected/

Injektionerne er ikke sikre og ikke effektive: https://drtrozzi.org/2021/10/19/safe-and-effective-not/ 

Administratorer af den covidiske dagsorden er voldelige kriminelle, som man ikke må stole på: https://drtrozzi.org/2021/11/13/emergency-physicians-global-situation-report/

Den erfarne børnelæge og bedstemor Dr. Ros Jones er ikke "anti-vaxer". Hun har altid støttet egentlige "vacciner" for både sin familie og sine patienter. Hun er imidlertid stærkt imod disse indsprøjtninger, som er blevet påtvunget menneskeheden, og som nu er rettet mod vores børn. Dr. Jones redegør meget kort for sin sag her på 2 minutter og 18 sekunder. Tak fordi du læser, ser og deler.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk