Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Rapport om den globale situation for akutlæger

Introduktion

Under det nylige caribiske sundhedstopmøde blev Dr. Mark Trozzi bedt om at give et kort overblik over vores globale situation. Dr. Trozzi redegjorde for de vigtigste kendsgerninger og analyser af de sidste to år og opfordrede til retfærdighed, genoprettelse af menneskerettighederne og retsstatsprincippet. Vi håber, at De vil nyde disse 10 minutters klarhed.  

Mere indhold fra det caribiske sundhedstopmøde og World Council for Health

Der var mange andre fremragende talere og diskussioner på dette caribiske sundhedstopmøde den 7.-9. oktober 2021. Videoerne kan findes i World Council for Health's videobibliotek her:

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk