Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dokument om selvdeklareret medicinsk fritagelse

Regeringer og institutioner har ingen legitim magt til at tvangsindsprøjte dig, men du har legitim magt til at sige nej. Her er en selvudnævnt medicinsk undtagelse.

Introduktion

Mange uhæderlige og vildledte organisationer kræver at se dine "vaccine"-papirer og truer med at krænke og forhindre dine menneskerettigheder. Nogle af disse forbrydelser vil fortsætte med foragt for loven, indtil der foretages arrestationer, og retsstaten er fuldt ud tilbage i vores samfund. I mellemtiden er her et fuldstændig gyldigt dokument, som du kan udfylde, udskrive og underskrive. Det er en gyldig selvangivet fritagelse for de såkaldte "vacciner". Du har både ret og gode grunde til at erklære din helt lovlige ret til at nægte at blive injiceret, samtidig med at du stadig bevarer dine menneskerettigheder og frihedsrettigheder. Sandheden er, at vi lovligt set ikke har brug for dokumenter for at udøve vores rettigheder og for at modstå tvangsindsprøjtninger; men hvis de beder om et papir, så er her et:

self-declared medical exemption

Vi vil gerne takke  Promic for at have sammensat denne selvudpegede medicinske undtagelse.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk