Dr. Cole: Covid Complete fra den nyeste udvikling

Dette er en meget opdateret og kortfattet synopsis af al videnskab om covider

Dr. Cole præsenterer på WCH's generalforsamling

Den 1. november 2021 holdt den amerikanske patolog Dr. Ryan Cole et indlæg på generalforsamlingen i World Council for Health. De mange medlemmer fra hele verden var begejstrede over kvaliteten af hans præsentation. Dr. Cole er en af de første forskere, der har delt mikroskopiske og grovpatologiske resultater fra døde ofre for covidinjektionerne.

Dr. Cole er en fantastisk taler, som har en yderst detaljeret viden om corona-virusvidenskab. Hans perspektiver og råd er klare og konstruktive. Denne live-præsentation var så stærk og informativ, at andre talere, herunder styringsmedlemmer for World Council for Health, gav afkald på deres taletid og insisterede på, at Dr. Ryan Cole skulle fortsætte så længe, som han havde brug for. It's er fyldt med præcis opdateret viden om corona-virus. Tak til Dr. Cole!

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk