Hvad sker der, når læger "bare følger ordrer"?

Introduktion

Tak til Ezra Levant for denne korte gennemgang af eugenikens historie, voldelige medicinske eksperimenter, Josef Mengele, nazisterne og Nürnberg-processerne og kodekset; plus College of Physicians of Surgeons of Ontario's nuværende rolle som frække medskyldige i de medskyldige forbrydelser mod menneskeheden. CPSO giver de fleste læger mundkurv på og underkaster dem deres forbrydelser, mens de angriber de få læger, der opretholder vores etik og ed.

Dinosaur mediernes dækning af dinosaur

I mellemtiden er her en del af de statsfinansierede dinosaurmediers dækning af de samme læger. De modtager Deres skattepenge og bidrager dermed til at gøre en ende på menneskerettighederne ved at holde canadierne misinformerede og forvirrede:

Nürnberg-koden

Under Anden Verdenskrig udførte nazisterne forfærdelig tortur og mutationer, som de kaldte "medicinske eksperimenter" på fængslede grupper, især jøderne. Efter krigen arbejdede internationale grupper for at undgå sådanne eksperimentelle overgreb på mennesker i fremtiden. På baggrund af de forfærdelige beviser, der blev gennemgået af retten under "The Doctor's Trial" i 1947, blev der vedtaget et sæt forskningsetiske principper for eksperimenter på mennesker af lægernes faggruppe, som blev kendt som Nürnbergkoden. Det blev erklæret, at medicinske og menneskelige eksperimenter skal overholde visse grundlæggende principper for at opfylde moralske, etiske og juridiske begreber.

De ti principper i kodekset blev anført i afsnittet "Tilladte medicinske eksperimenter" i dommen.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk