Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Vinder frem

Quebec dropper mandater, førstehjælpere protesterer, juridisk indsigt og et grin

Sådan forsvarer du dine rettigheder, job, forretning og uddannelse

Juridisk hjælp til at bekæmpe de kovide forbrydelser. Her er Will Doves netop offentliggjorte interview: "How to Defend Your Rights, Job, Business & Education" med advokat Marilyn Burns, som er advokat i retssager:

Quebec-provinsen i Canada dropper vaccineringen af skoler og universitetspersonale:

Frihed frem for frygt

First Responders' Protest lover at blive en festlig og episk begivenhed. Vi burde være sikre på at protestere sammen med politiet. Det er i denne weekend den 6. og 7. november i Toronto. Dette står til at blive en af de mest befriende begivenheder i Canada siden lanceringen af covid-skandalen. Slut dig til politiet, brandvæsenet og paramedicinerne, som nægter at være brikker for covid rovdyrene eller deres politiske marionetters destruktive mandater.

Her er en læge, der følger ordrer:

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk