Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Lægerne Alexander og Trozzi live i morgen og meget mere

Vaccine Choice Canada 4. november Live-event

Vaccine Choice Canada er vært for gratis live online-arrangementer hver uge med mange af verdens eksperter om alt, hvad der har med vaccine at gøre, herunder sundhed, videnskab, behandling, kriminalitet og korruption.

Jeg er meget beæret over at være gæstetaler sammen med Dr. Paul Alexander på torsdag den 4. november kl. 19.00 EST. Vores samtale vil begynde med at handle om komplottet om at give små børn de farlige uberettigede covidinjektioner, men jeg er sikker på, at den vil få sit eget liv og blive informativ og underholdende på trods af det mørke emne, som vi alle står over for og kæmper imod. Vær venlig at deltage. Det er en god mulighed for at stille spørgsmål og få en dialog. Tilmeld dig her: https://vaccinechoicecanada.com/resources/vcc-live-calendar/

Her er en grundbog om Dr. Alexanders og mit arbejde om emnet injektion af børn: https://drtrozzi.org/2021/10/07/children-should-be-freed-now-and-never-covid-injected/

Denne uges Vaccine Choice-arrangementer omfatter også en præsentation i aften kl. 19.00 af Dr. Peter Breggin MD. Han har grundigt undersøgt og rapporteret om de globale rovdyr, der styrer den kriminelle koidvirksomhed, og om deres korruption og forbrydelser mod os alle. Han er forfatter til den meget velunderbyggede bog "Covid 19 and the Global Predators- We Are the Prey" (Covid 19 og de globale rovdyr - vi er byttet). 

https://www.wearetheprey.com/

Du kan også tilmelde dig Dr. Breggins præsentation her:

https://vaccinechoicecanada.com/resources/vcc-live-calendar/

Dr. Alexanders seneste artikel til forsvar for videnskab og børn

Her er den seneste artikel af den canadiske Dr. Paul Alexander, som fortsat arbejder utrætteligt for at informere og beskytte canadierne og verden:

https://childrenshealthdefense.org/defender/children-immune-priming-covid-vaccines-infection-transmission/

Her skriver Dr. Alexander til forsvar for børn, som på ingen måde bør få covidinjektioner. Denne artikel indeholder en diskussion af: 

  • Oprindelig antigen synd. et emne, som vi kort drøftede i sidste uge https://drtrozzi.org/2021/10/27/original-antigenic-sin-another-reason-to-stop-the-shots/
  • Marek's Disease-effekten, hvorved de ikke-injicerede, ligesom mange døde kyllinger i tidligere forskning, kan være i fare for at blive udsat for virus, der udvikler sig i kroppen af injektionsofre https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4516275/#pbio.1002198.ref002 (vi vil uddybe disse oplysninger i den kommende uge eller deromkring)
  • den virkelige stærke naturlige immunitet i modsætning til den injektionsstimulerede farlige pseudoimmunitet
  • dette citat fra virolog og immunolog Dr. Brian Malone: "Tanken om, at hvis man har en arbejdsplads, hvor alle er vaccineret, vil man ikke få virusspredning, er helt forkert ... en total løgn ... de vaccinerede er faktisk de "superspredere", som alle fik at vide i begyndelsen af pandemien."
  • og Dr. Alexanders stærke afsluttende udtalelser: "Hvad sker der her? Dette handler bestemt ikke "om videnskab". Jeg udfordrer enhver embedsmand inden for folkesundhed til at sætte sig ned med mig og mine videnskabelige kolleger og forklare sin videnskab. Debatér med os. Vis os, hvad De ser på for at nå frem til disse meget farlige udtalelser og beslutninger. Vi kan ende med at dræbe mange børn med disse vacciner. Faktisk er det ikke "vi", men "I" - Fauci og Walensky og dr. Francis Collins - der måske ender med at dræbe mange af vores børn. Vær venlig at stoppe dette vanvid, træde et skridt tilbage og fokusere på de sårbare og ældre, hvor der er en risiko. Lad børnene være i fred!"

Vær venlig at deltage sammen med Dr. Alexander og mig selv på torsdag:

Her er et par fremragende videoer, som vi gerne vil dele i dag

MEP'er står op for vores ret til frihed efter at have pålagt det digitale grønne certifikat at komme ind i Parlamentet

Ligesom der findes gode og etiske videnskabsmænd og læger i verden, findes der også nogle gode politikere. Her er nogle få af dem, der har taget handskerne af og forsvarer Europas befolkning mod Covids forbrydelser: MEP'er står op for vores ret til frihed efter at have påtvunget det digitale grønne certifikat for at komme ind i Parlamentet

Jernvilje-rapport for 1. november 2021

Strong and Free Canada er en af de bedste kilder til ægte undersøgende journalistik om alt, hvad der har med coviditet at gøre i Canada. Iron Will udøvede et af de bedste redskaber, vi har mod autoritære tyrannier: humor. I hans fremragende Iron Will Report for den 1. november er der 7 minutters faktuel og ironisk reportage med tungen på vægtskålen. Dette omfatter en henvisning til Dr. Steven Pelechs laboratorierapport om, at 90% af os allerede har naturlig immunitet mod covid-19 (den virkelige immunitet, der virker og er sikker).

Video afslører aktuelle britiske data, der viser, at de såkaldte "vacciner" er en komplet fiasko

Denne video på 3 minutter viser aktuelle britiske data, der viser, at de såkaldte "vacciner" er en komplet fiasko, og at det er injektionsofre eller såkaldte "vaccinerede", der overfører viruset i størst omfang, ikke de "uvaccinerede". Så der er ingen gyldig begrundelse for "vaccinepas".

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk