Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Hvem kæmper for canadiernes forfatningsmæssige rettigheder?

Justice Center for Constitutional Freedom og de helte, som de beskytter.

Tak til JCCF

Siden 2010 har Justice Center for Constitutional Freedom eksisteret af én grund: at forsvare vores forfatning og frihed. De donorer, der støtter JCCF, finansierer forsvaret af forfatningen og af hver enkelt canadisk borger.

Siden lanceringen af Criminal Covid Enterprise (CCE) har politikere, regeringer, medicinske autorisationsorganer og mange andre institutioner overtrådt forfatningen og charteret om rettigheder og frihedsrettigheder på et niveau, der aldrig er set i Canada.

Folk som mig har stået op for etik og menneskerettigheder, ofret hele vores indkomst og kæmpet utrætteligt for at bringe sandheden, medfølelse og retsstatsprincippet tilbage til vores land og verden. Vi har været under konstant angreb fra CCE's mange tentakler.

Hvis det ikke var for JCCF og de fantastiske mennesker, der støtter den, ville mange af os være uden forsvar. Med tabet af vores indkomst på grund af de etiske holdninger, vi indtager, ville vi ikke have råd til juridisk forsvar. Vi er dybt taknemmelige over for JCCF og deres donorer.

Jeg ville ikke være i stand til at forsvare mig mod CPSO's angreb, hvis det ikke var for JCCF. Jeg kan på første hånd fortælle Dem, at JCCF er ægte. De står i den virkelige frontlinje og forsvarer vores rettigheder og frihedsrettigheder.

Her er nogle af de canadiske helte, som kæmper mod Criminal Covid Enterprise, og som forsvares af JCCF:

Dr. Francis Christians tale ved det årlige George Jonas Freedom Award Event

Den 21. oktober 20210 afholdt JCCF det årlige George Jonas Freedom Award Event. Arrangementet blev afholdt på Zoom på grund af de tyranniske lockdowns, som vi kæmper imod. To store talere ved arrangementet var Dr. Jay Bhattacharya fra Stanford og min kære og respekterede ven Dr. Francis Christian. 

Dr. Christian er kirurg, prisvindende lærer og forfatter. Han var leder af programmet for kirurgisk humaniora og programmet for kvalitetsforbedring og patientsikkerhed på University of Saskatchewan Medical School indtil juni 2021, hvor han offentligt sagde det indlysende, nemlig at folk bør informeres om risici og mulige fordele ved de eksperimentelle covidinjektioner, der påtvinges canadierne. Hans forfølgelse begyndte den dag, men han er forblevet tro mod sine værdier og har fortsat med at forsvare canadierne, uanset hvad det har kostet ham.

Dr. Christian er også en ivrig historiestuderende, især i forbindelse med autoritære diktaturer som Sovjetunionen, de maoistiske kinesiske kommunister, Nazityskland og andre. Hans tale ved denne JCCF-arrangement er dybt indsigtsfuld, uhøjtideligt realistisk og dybt inspirerende.

Man siger: "De, der ikke kender historien, er dømt til at gentage den".

Tak, dr. Christian, for at dele den historiske kontekst for de aktuelle forbrydelser mod menneskeheden og de udfordringer, vi står over for. 

Her er hele JCCF-arrangementet, som er fremragende. Dr. Christian introduceres kl. 14:00 og hans tale begynder kl. 16:12

Hvis du foretrækker det, kan du læse teksten til Dr. Christians tale her

Hvis du gerne vil vide mere om Dr. Christians baggrund, kan du klikke på knappen nedenfor:

Hvis du vil vide mere om Justice Center for Constitutional Freedom, søge deres hjælp eller støtte deres arbejde, kan du besøge:

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk