Dr. Mark Trozzi

Oprindelig antigen synd - endnu en grund til at stoppe med skuddene

Hvordan de tvungne injektioner kan give Covid det evolutionære spring på menneskeheden

Introduktion til den oprindelige antigeniske synd

Her vil vi forklare det fænomen, der kaldes "den antigene arvesynd". Virusser udvikler sig. Det gælder også for coronavirusser. Det er derfor, at vi på det seneste har fået den meget smitsomme, men minimalt farlige Delta-variant. 

En persons immunitet over for en familie af vira er stærkest over for den første version eller "variant" af den, som de møder. Deres immunitet over for de efterfølgende vira i den familie, som de udsættes for, er svagere. Hvis en persons første eksponering for et virus eller et af dets antigener via immunisering er en tidligere version af viruset, er immuniteten over for fremtidige versioner mindre robust og effektiv.

Den naturlige samudvikling af mennesker og virus

Naturligvis vil et barns første eksponering for en virusfamilie som f.eks. influenza eller coronavirus være den aktuelle eller nyeste version af virussen. Unge mennesker har derfor naturligt den bedste immunitet mod den yngste eller nyeste version af virussen. Ældre menneskers immunsystem er mere forberedt og effektivt mod de ældre versioner, som de har været udsat for i deres tidlige liv. De er mere modtagelige over for nyere versioner.

Normalt udvikler virus og mennesker sig derfor side om side, og de yngste mennesker bliver mest immune over for de nyeste virus.

I sjældne tilfælde kan en gammel version (eller "variant") af en virus komme tilbage mange år senere, og paradoksalt nok er det de ældste mennesker, der har bedre immunitet over for denne "gammeldags" variant, der er vendt tilbage. Influenzapandemien i 1957 var et tilfælde af dette, og folk i 70'erne havde den bedste immunitet over for den, fordi det var en variant, som de var blevet udsat for mange år tidligere som børn.

Gyldig kritik

Vi har relateret mange gyldige kritikpunkter af de nuværende eksperimentelle biologiske covid-injektioner, der præsenteres som "Covid 19-vacciner". Disse virale genetiske injektioner udløser menneskelige celler i ofrenes kroppe til at producere det giftige spike-protein fra coronaviruset, som igen udløser forsøgspersonernes immunsystem til at producere antistoffer mod disse spike-proteiner. Der er mange problemer med dette, som vi har forklaret i tidligere arbejde:

https://drtrozzi.org/2021/06/04/covid-vaccines-how-dangerous-are-they/

Denne forståelse af oprindelig antigen synd giver imidlertid en anden alvorlig grund til, at disse indsprøjtninger er skadelige. Covid-19-virussen udvikler sig som alle andre virus. Folk bliver injiceret med genetiske eksperimenter, som fører til, at deres kroppe producerer et immunforsvar mod den spidse proteinproduktion, der udløses i dem. Dette spikeprotein ligner det fra den foregående version af SARS CoV2, som blev lanceret i offentligheden i slutningen af 2019/begyndelsen af 2020. Det er nu en gammel version af virussen. Det er ikke delta-varianten.

Nu har CCE's dagsorden om at sprøjte alle ind har taget en endnu mørkere drejning, og børn helt ned til femårsalderen er de nye mål. Det er enten forkert eller ondskabsfuldt.

https://drtrozzi.org/2021/10/07/children-should-be-freed-now-and-never-covid-injected/

Konklusion: Stop med at gribe ind i naturen

Oprindelig antigenisk synd er en anden stærk grund til at stoppe disse vaccinationer, især hos børn. Hvis de får en indsprøjtning, vil disse børn nu have deres maksimale immunrespons mod sidste års version af denne virus i stedet for den aktuelle version. Dette vil give de udviklende vira en fordel over for mennesker og holde os et skridt bagud i forhold til deres udvikling.

Naturlig immunitet virker. Stop den hensynsløse, højprofitorienterede indblanding i naturen, herunder vaccinationer.

Anbefalet yderligere læsning

Her er en god artikel med flere detaljer om den oprindelige antigeniske synd:

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk