Dr. Mark Trozzi

Dr. Alexander har gjort så meget for os alle, vil du hjælpe ham med at fortsætte sin mission?

En introduktion til Dr. Paul Alexander

Dr. Paul Alexander er en epidemiolog i verdensklasse, og han har ofret meget og dedikeret utallige timer af sit utrættelige arbejde til at genoprette den videnskabelige sandhed og integritet, siden Criminal Covid Enterprise lancerede deres kampagne mod menneskeheden i slutningen af 2019. Ved både at være medforfatter sammen med Dr. Trozzi og ved at stille sine uafhængige artikler til rådighed for os til distribution, sammen med sine mange usynlige bestræbelser, har han bidraget massivt til vores kollektive kamp for retfærdighed og genoprettelse af vores frie samfund. Han har hjulpet os alle, og det er på tide, at vi hjælper ham.

Her er de artikler på drtrozzi.org, som han har skrevet eller skrevet sammen med Dr. Trozzi, og som kun berører en brøkdel af hans dedikerede indsats:

På grund af Dr. Alexanders faktabaserede videnskabelige perspektiv om covid og hans vilje til at fortælle sandheden uanset prisen er hans karriere blevet angrebet, og han har arbejdet rastløst uden indkomst i et år. Hvis vi kan skaffe nogle midler til ham, vil det hjælpe ham med at fortsætte sit arbejde til gavn for os alle.

Beskrivelse af indsamling af midler

Af Dr. Paul Alexander

Kære støtter af GiveSendGo, 

Jeg er meget ydmyg over at række hånden ud og med mulighed for at få støtte. Jeg er akademisk videnskabsmand og forsker og har været involveret i COVID lige fra pandemiens begyndelse. Min baggrund, ekspertise og erfaring er inden for evidensbaseret medicin og forskningsmetodologi, og den er blevet opbygget i de sidste 20 år. 

Jeg var også tidligere assisterende professor på et canadisk universitet, men de ophævede min udnævnelse på grund af min indsats, nemlig at jeg er en af pionererne inden for tidlig ambulant behandling af COVID, og jeg er imod COVID-vaccinen til børn, da den ikke giver nogen mulighed for fordele, men kun mulighed for skade. Risiko-nytteberegningen skævvrider en beslutning imod vaccinen. På grund af min holdning til COVID-vaccinen har jeg fået jobtilbud trukket tilbage. Den bedste måde at demonstrere min holdning til COVID og min fortalervirksomhed, og hvem jeg er, er at læse følgende indlæg, som jeg har skrevet (jeg har skrevet flere, men dette er et eksempel, herunder denne banebrydende artikel sammen med Dr. Peter McCullough, Dr. Risch osv. om tidlig behandling af COVID):

4 eksempler på indlæg

  1. https://brownstone.org/articles/dear-pfizer-leave-the-children-alone/
  2. https://brownstone.org/articles/the-attack-on-scientific-dissent-becomes-ever-more-brutal/
  3. https://brownstone.org/articles/79-research-studies-affirm-naturally-acquired-immunity-to-covid-19-documented-linked-and-quoted/
  4. https://brownstone.org/articles/twenty-steps-to-end-the-madness/

2 offentliggjorte artikler om behandling

  1. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33387997/
  2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34130113/

I betragtning af mine synspunkter som vist i ovenstående links, som alle er bakket op af videnskabelige beviser, har mit levebrød lidt en ødelæggende skade, fordi de er i modstrid med den almindelige fortælling. Jeg vil ikke lade det afholde mig fra at kæmpe for menneskeliv, sikkerhed og folks ret til at træffe informerede valg, så de kan træffe deres endelige beslutning. Jeg er især imod ethvert vaccinationsmandat, og jeg støtter flere grupper af politifolk, militærfolk og sygeplejersker, som ønsker at udfordre mandater på lovlig vis. Jeg tilbyder min hjælp gratis. Jeg vil fortsætte med at skrive, forske og optræde på globale medieplatforme for at sprede sandheden om COVID, så enkeltpersoner kan træffe informerede valg.

Jeg er meget taknemmelig for enhver form for hjælp. Tak for hjælpen.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Klik på billedet for billetoplysninger
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk