Dr. Mark Trozzi

Nanoelektriske teorier

Rice University 2016 Selvsamlende grafen under elektromagnetisk påvirkning

Kontroversen om grafenoxid

Vi sætter pris på de mange forskellige tilbagemeldinger, vi modtog på vores rapport fra den 11. oktober, hvor vi delte Dr. Bothas mikroskopiske analyseudsagn og billeder. Nogle læsere var glade for, at vi endelig diskuterede grafenoxid, da de føler sig sikre på, at dette er en del af stikpillen. Nogle, herunder en af mine mest respekterede kolleger, skrev dog ærligt, at dette er "ren fiktion". Han påpegede helt korrekt, at emnet kan aflede opmærksomheden fra biologiske elementer og virkninger af indsprøjtningerne, som vi er helt sikre på, og som er mere end nok beviser til at stoppe disse indsprøjtninger øjeblikkeligt. Jeg er helt enig med min ærede kollega. Med eller uden grafen, metalpartikler eller andre rapporter om uofficielle ingredienser i de skadelige injektioner er der mange grunde, som vi er helt sikre på, til at stoppe injektionerne øjeblikkeligt.

Men det er i det mindste et interessant diskussionsområde. Så med et stort gran salt er her noget, der i det mindste er interessant: Tænk på konceptet med injicerbar grafenoxid, der samler sig selv til elektriske komponenter under indflydelse af elektromagnetisk påvirkning. Er dette ikke andet end en vanvittig urealistisk futuristisk sci-fi-fantasi? Måske, men tænk på denne præsentation fra 2016 af en teknologi, der stille og roligt blev udviklet i løbet af flere år forud for 2016.

Her præsenterer Rice University grafen-nanorør, der samler sig selv under indflydelse af den elektromagnetiske påvirkning fra en tesla-spole:

Bemærk, at biomedicinsk teknik nævnes som en anvendelse af denne teslaphorese af grafenmikrotubuli for mere end fem år siden.

Kulstofnanorør er cyklindriske molekyler, der består af sammenrullede ark af et enkelt lag kulstofatomer kaldet "grafen".

Hvis det er tilfældet, kan der være forskelle mellem grafenoxid, som mange har mistanke om, og som nogle har rapporteret om, at det er til stede i covid-injektioner, og grafen i videoen fra Rice University fra 2016. Det elektromagnetiske felt, der genereres af en tesla-spole, adskiller sig også fra det allerede relevante spektrum af elektromagnetisk stråling, der kan genereres ved hjælp af 5G-kommunikations-/våbenteknologi; denne forskning fra Rice University, der blev præsenteret for mere end fem år siden, bør dog advare os om, at sådanne forslag om en interaktion mellem injicerbar grafen og 5G-emf-stråling med rettet stråle ikke refleksivt bør afvises fuldstændigt som en "langt ude, futuristisk, sci-fi-fantasi".

For at citere Dorothy fra Troldmanden fra Oz, "Toto, jeg har på fornemmelsen, at vi ikke længere er i Kansas."

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk