Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Paul Alexander Angrebet på videnskabelig uenighed

En god videnskabsmand, der er tro mod sin etik, fortsætter med at stå imod det medicinske tyranni

Introduktion

Tak til Dr. Paul Alexander

Vi har så meget at takke Dr. Paul Alexander for.

Han har en ph.d. i epidemiologi og er en videnskabsmand i verdensklasse med et yderst imponerende CV. Gennem hele den kovide æra har Dr. Alexander været tro mod fakta, omhyggelig med videnskaben og fuldstændig engageret i at fortælle os sandheden, uanset kovideindustriens og alle deres håndlangeres pres på dagsordenen.

Hvis du ikke kender Dr. Alexander, PhD, endnu: han har ekspertise inden for undervisning i epidemiologi (klinisk epidemiologi), evidensbaseret medicin og forskningsmetodologi. Han er tidligere professor ved McMaster University i evidensbaseret medicin, tidligere COVID-pandemirådgiver for WHO-PAHO i Washington D.C. (2020) og tidligere seniorrådgiver for COVID-pandemipolitikken ved den amerikanske regerings sundheds- og sundhedsministerium (HHS) i Washington D.C. Han har studeret på Oxford University i England, University of Toronto i Canada, McMaster University i Canada og York University i Canada. Han er i dag uafhængig akademisk videnskabsmand og konsulent.

Hvad har universiteterne, de medicinske godkendelsesorganer og regeringerne gjort siden den strategiske lancering af Covid-19?

Siden den strategiske lancering af Covid-19 er universiteter, medicinske autorisationsorganer, regeringer og mange andre institutioner blevet utroligt hengivne til den onde dagsorden. Læger får mundkurv på, så de ikke kan føre nogen debat, ikke kan sige noget, og de forhindres i at ordinere sikre og effektive behandlinger eller i ikke at støtte de kriminelle tvangsinjektionskampagner. Disse institutioner tolererer intet, der ikke passer ind i de uvidenskabelige agenda-drevne globalisters mandater, injektioner og autoritære beføjelser. De få læger, der har været etiske, tro mod videnskaben og udadvendte, bliver frataget deres autorisationer og karrierer, mens de også bliver angrebet af dinosaurmedierne. Der er læger og sygeplejersker, der forlader deres karriere og slutter sig til de mange ofre for medicinsk apartheid, fordi de nægter at blive injiceret. Videnskaben er klar, og korrekt informerede mennesker ønsker ikke at få injektioner. 

Tankeforbrydelser

Forskere bliver også forfulgt for blot at tænke og tale ærligt. Mange fagfolk er nu medskyldige i de største forbrydelser mod menneskeheden, der nogensinde er begået. Mange gør det for at beskytte deres stilling og indkomst. Men de er kortsynede fjolser. Billedligt talt holder de fast ved deres luksussuiter på et krydstogtskib, mens de også er med til at sænke båden.

Et heroisk offer for sandheden

Dr. Paul Alexander er ikke en sådan kujon eller tåbe. Han har studeret ko-videnskaben omhyggeligt, draget solide videnskabelige konklusioner og delt dem vidt og bredt i sine bestræbelser på at hjælpe med at føre samfundet tilbage til sundhed. Ærlige medicinske og videnskabelige eksperter ser på ham for at få indsigt. Man kunne forvente, at en sådan videnskabsmand og god mand ville modtage priser, anerkendelse og økonomiske bonusser. I stedet har Dr. Alexander fået sin stilling som fastansat og respekteret professor ved McMaster University ophævet for at turde lære os alle ægte videnskab og for at dele sin ærlige ekspertanalyse af kovide epidemiologi. Så i det sidste år har Dr. Alexander for egen regning og med nul indkomst arbejdet utrætteligt på at opdage og dele mange sandheder om covid. 

Ukvalificerede og korrupte bureaukrater overvåger forfølgelsen af store videnskabsmænd som Dr. Alexander, fordi de nægter at bøje sig for den koide dagsorden.

Nu giver vores helt os denne dristige videnskabelige og sociale analyse af situationen: "Angrebet på den videnskabelige uenighed bliver stadig mere brutalt." Bemærk, hvor grundigt Dr. Alexander giver referencer og støtter alle sine videnskabelige påstande. Der er bogstaveligt talt ét sted i denne artikel, hvor han giver mere end 100 referencer til dette udsagn: "Det er og var de sideløbende skader af de ineffektive indespærringer, som ikke stoppede overførslen eller reducerede antallet af dødsfald, der forårsagede mere skade, død og fortvivlelse end selve virussen."

Han afslører den store kløft mellem på den ene side videnskab og sund sundhedspolitik og på den anden side den skadelige, løgndrevne, kovide dagsorden med indespærringer, mundkurve, tvangsindsprøjtninger og vaccinepas, som alle bliver påtvunget os.

Selv om han selv er offer for forfølgelse og medicinsk apartheid, står Dr. Alexander stadig oprejst, taler klart og tydeligt, deler sandheden og forsvarer de andre modige og ærlige videnskabsfolk og læger, der gør det samme.

Vi er taknemmelige over for Dr. Paul Alexander og takker ham for at have skrevet endnu en god artikel: Angrebet på videnskabelig uenighed bliver mere og mere brutalt

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk