Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Hodkinson-besked, Dr. Phillips-opdatering og et grin

Introduktion

Dagens rapport indeholder en besked fra den eminente, præcise og etiske canadiske patolog Dr. Roger Hodkinson, en opdatering om Dr. Patrick Phillips' indsamling af midler til forsvaret og forhåbentlig et par grin til at lette din dag.

En meddelelse fra Dr. Hodkinson

Først har vi en meddelelse fra den ansete canadiske patolog Dr. Roger Hodkinson om den canadiske forbundsregerings påstand om, at kun 195 canadiere er døde efter de eksperimentelle biologiske covid-19-injektioner. Her er den føderale regeringens påstand: https://westernstandardonline.com/2021/10/feds-say-195-canadians-dead-after-getting-covid-shots/

"Det må være størknet lort! Kun 195 dødsfald efter vaccinen i Canada? Virkelig? I USA er der mindst 40.000 postvaxx dødsfald (CDC whistleblower med underskrevet affidavit) og sandsynligvis ~ 100.000 dødsfald på grund af massiv underrapportering. Det ville betyde ~4.000 - 10.000 post-vaxx-dødsfald i Canada, hvis det sædvanlige 10%-forhold anvendes. Hvilke forbandede manipulerende løgnere. "Don't ask - don't tell!!!" Hunter Biden kalder det "plausible deniability"! For kontekst - forsøget på at udvikle en vaccine mod svineinfluenza blev trukket tilbage efter "kun" 25 dødsfald."

Til yderligere støtte for Dr. Hodkinsons budskab kan vi minde om vores rapport fra 27. september 2021      https://drtrozzi.org/2021/09/27/canadian-nurse-exposes-the-latest-covid-scam/

En opdatering om den etiske videnskabelige helt Dr. Patrick Phillips

Dernæst har vi en opdatering fra Canadas etiske og videnskabelige mester, den elskede Dr. Patrick Phillips MD. Han er blevet angrebet af CPSO for at følge videnskaben og etikken i stedet for at underkaste sig den koide dagsorden. Den 2. oktober 2021 annoncerede vi hans GoFundMe-kampagne til støtte for hans juridiske forsvar, og I samledes til hans støtte og indsamlede mere end $35.000 til at beskytte ham inden for en uge. GoFundMe afslørede imidlertid deres globalistiske hånd og lukkede indsamlingen uden at sende ham en krone. Alle dine donationer blev returneret til dig (tror vi).

Så vi frie mennesker er færdige med GoFundMe og henvender os til GiveSendGo.com som en ny platform til indsamling af midler. Her er linket til indsamlingen til den gode doktor Phillips.

Kan du hjælpe os med noget? (Satire)

Som et sidste bidrag til GoFundMe søger vi efter en måde at gøre deres navn meget mere præcist og passende til deres adfærd ved blot at ændre to bogstaver i deres navn. Har I nogen ideer?

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk