"Sikker og effektiv" IKKE

Disse injektioner er på ingen måde sikre eller effektive

Introduktion

Den kriminelle Covid Enterprise og deres håndlangere i regeringen, medierne, medicinske godkendelsesorganer og andre institutioner bedrager og tvinger uskyldige mennesker til at blive tvunget til at bruge Covid-19 eksperimentelle biologiske stoffer, som de kalder "vacciner", og som de hævder er "sikre og effektive".

Læger og mange sygeplejersker er blandt de mange mennesker, der går væk fra deres karriere og ind i medicinsk apartheid, fordi de nægter at tage vaccinen.

Etiske og veluddannede læger som Dr. Hoffe, Christian, Malthouse, Payne, Hodkinson, Benoit, Kilian, Tennenbaum, Phillips, Turek, Milburn, Alexander og Trozzi , for blot at nævne nogle få, som har delt deres viden om covid og disse injektioner, angribes af institutionelle autoritære og deres medskyldige i medierne. 

Dr. Rob Verkerk PhD er grundlægger af Alliance for Natural Health International. ANH (anhinternational.org) er en troværdig kilde til sundhedsinformation. Vi kan varmt anbefale ANH som en organisation, man kan vende tilbage til igen og igen for ærlig bedste videnskabelige sundhedsinformation.

Her fremlægger Dr. Verkerk og ANH data, der viser, at disse såkaldte "vacciner" på ingen måde er sikre. Data fra Vaccine Adverse Events Reporting System fra USA viser nu, at disse indsprøjtninger indtil videre i år har forårsaget flere dødsfald end alle vacciner tilsammen i løbet af tredive år tilsammen. "Vaccine"-effektiviteten var 41% i midten af august 2021 og er faldende.

Du behøver ikke at spekulere på, hvem der fortæller dig sandheden: de læger, der ofrer deres levebrød og karriere for at advare dig uden at have noget personligt at vinde; eller velbetalte bøsserøve som Dr. Kieran Moore, Ontarios øverste sundhedsdirektør, der fortæller dig, at disse injektioner er "sikre og effektive".

Her er et uddrag af gårsdagens CTV News-hit om læger i Ontario, der er imod de tvungne indsprøjtninger :

"Chief Medical Officer of Health Dr. Kieran Moore har tidligere sagt, at COVID-19-vacciner er sikre og meget effektive, og at der kun bør gives medicinsk dispensation til omkring fem personer pr. 100.000."   https://toronto.ctvnews.ca/mobile/two-ontario-doctors-banned-from-giving-medical-exemptions-to-covid-19-vaccine-1.5627327

Nej, det behøver man ikke at undre sig over, hvis man ser på fakta. Her præsenteres de på en veltalende måde af Dr. Verkerk og ANH International. Det er værd at læse. Selv hvis du ikke har så meget tid, kan du scrolle igennem og se på dataene og graferne. Der vil ikke være nogen spørgsmål tilbage i dit sind.

Hvor sikre er covid-"vacciner"?

Forfattet af Robert Verkerk BSc MSc DIC PhD FACN

Stifter, administrerende og videnskabelig direktør for Alliance for Natural Health

I over tre årtier har Rob Verkerk udviklet et intimt forhold til de snævre bånd mellem videnskab og lovgivning, mellem den akademiske verden og industrien, mellem regeringen og befolkningen - og ikke mindst - mellem menneskets indre og ydre miljø. Han har en master- og en doktorgrad fra Imperial College London, hvor han også arbejdede som postdoc i 7 år.

I 2002 grundlagde Dr. Verkerk Alliance for Natural Health International (ANH-Intl) og har siden da fungeret som dens administrerende og videnskabelige direktør. Han har ledet retssager for at beskytte retten til naturlig sundhed og har ført kampagne mod fluoridering af drikkevand og genetisk modificerede afgrøder. Han har også været medvirkende til at afdække begrænsningerne i den klassiske risikoanalyse, som de offentlige myndigheder anvender på fødevarer og naturlige sundhedsprodukter, og han er en anerkendt pioner inden for udvikling af nye, videnskabeligt rationelle metoder til analyse af risici og fordele. Han er også videnskabelig direktør for ANH-USA.

Dr. Verkerk har skrevet omkring 60 artikler i videnskabelige tidsskrifter og konferenceprotokoller og bidrager regelmæssigt til magasiner og andre populære medier. Han er en dygtig og inspirerende taler og formidler af en lang række emner vedrørende bæredygtighed inden for sundhedspleje, landbrug, fødevarekvalitet og beslægtede områder.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk