Er du træt af at blive løjet for?

Deltag i live-transmission af generalforsamlinger i Verdenssundhedsrådet uden redigering

Om

Det er svært ikke at få kvalme, når man lytter til folk som Dr. Tedros fra Verdenssundhedsorganisationen, Dr. Tam fra Trudeau-regimet og de mange andre medskyldige i det kriminelle covid-firma, der sidder i regeringer og institutioner rundt om i verden. De går ind for løgne og propaganda. De manipulerer offentligheden til at underkaste sig deres globalistiske overherrer. Der er et dybt korrupt forhold mellem centralbankerne, Big Pharma, Bill Gates, Anthony Fauci, Verdenssundhedsorganisationen og mange kødmarionetter, der er installeret i regeringer og institutioner rundt om i verden. De overtræder på flagrende vis menneskerettighederne, tvinger farlige indsprøjtninger igennem, hindrer sikre behandlinger og undertrykker alle ærlige eksperter, der modsætter sig deres skændige dagsorden.

Det er derfor, jeg bruger meget af min tid og energi på World Council for Health. WCH er ved at opbygge en ærlig institution, der er fri for indflydelse fra virksomheder, finanser og regeringer. Vi er på en mission for at finde en bedre vej fremad for menneskeheden.

Hver mandag mødes WCH's generalforsamling. Den består af mere end halvtreds tilknyttede medlemmer fra lande over hele verden. Vi hører ekspertudtalelser fra videnskabsfolk, læger, juridiske eksperter og andre. Vi overvejer forskning, teorier og perspektiver. Nye tilknyttede medlemmer præsenterer sig selv. Videnskabs-, medicin- og retsudvalg aflægger rapport til generalforsamlingen, og der stilles spørgsmål. 

For mig er disse generalforsamlinger i WCH ugentlige højdepunkter, som jeg aldrig ønsker at gå glip af. Jeg lærer så meget der fra helte fra den fælles sandheds- og etiske bevægelse fra hele verden.

Vores gæstetalere er ikke kontrollerede. Vi overvejer, hvad de præsenterer. Vi behøver ikke at være enige i alt, hvad der præsenteres. Vi tror på frihed til at overveje, konstruktiv dialog og debat. Det er gennem denne proces, uvildig forskning og overvejelser, at World Council for Health skaber ærlig sundhedsinformation til offentligheden og arbejder på forskellige fronter for at genoprette menneskers sundhed og menneskerettigheder, som er blevet ødelagt af den koide virksomheds forbrydelser.

De ugentlige møder starter kl. 15.00 EST-tid (Toronto), hvilket svarer til 20.00 BST (London, England) eller 12.00 PST (Los Angeles, USA). Tjek verdensure for at sikre dig, at du kender mødetidspunktet i din tidszone.

Nu kan du være med og sidde på første række til disse spændende ugentlige møder i Generalforsamlingen for Verdenssundhedsrådet. Dette er en del af WCH's ægte gennemsigtighedsmodus operandum.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk