Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

3 fantastiske korte videoer

Ivermectin virker stadig; Lærer afslører skolens indoktrinering; nonne afslører de covid-kriminelle.

Indiens regering erklærer den mest befolkede delstat officielt fri for coviditet

Der er intet, der forhindrer en falsk pandemi og tvinger folk til fejlslagne og farlige injektioner, som billige, sikre og effektive behandlingsprotokoller, der virker. De omfatter ivermectin. Her fortæller en rigtig journalist sandheden og gør det underholdende:

Angela Bittinger afslører indoktrinering af uddannelsessystemet

Angela Bittinger er en erfaren historielærer fra staten New York. I denne korte offentlige tale afslører hun det uddannelsessystem, der er blevet en indoktrinationsmaskine for radikale venstreorienterede, og New Yorks skolebestyrelses rolle i at gennemtvinge ubetinget overholdelse af den kriminelle coviditets dagsorden.

Moder Miriam afslører den globale klike og den kriminelle medskyldige, pave Frans.

Til sidst er her et fantastisk klip på 5 minutter, hvor den respekterede nonne Moder Miriam deler sin indsigt i de kovide stikpiller, den globale klike, der søger absolut verdensherredømme gennem den kovide dagsorden, og deres medskyldige Pave Frans. Katolikker og alle gode mennesker skal være på vagt! 

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk